fbpx

Šeregi: Kad završimo seriju, glumice će me ošišati

Ko šiša režisera…

DAO JE OBEĆANJE: Nakon završetka snimanja serije Ko te šiša, Šeregi će dopustiti glumicama da isprobaju frizerske vještine na njegovoj kosi

Igor Šeregi, Katarina Strahinić– Odgovara mi što se serija bavi međuljudskim odnosima. Glumci su izvanredni. Ovo je prva humoristična serija na kojoj sudjelujem kao režiser, pa sam imao malu tremu prije snimanja. Trema je prošla jer smo već dva mjeseca na probama, tako da je stvarno odlično raditi na seriji – rekao je Igor Šeregi za portal Scena.hr. Dodaje da mu je drago što su neki iz mlađe generacije dobili priliku raditi na seriji. Početkom tjedna započelo je snimanje humoristične serije ‘Ko te šiša‘. Urednica serije je Jasmina Božinovska Živalj, producent Igor Vukov, a režiju potpisuju Aldo Tardozzi i Igor Šeregi. Radnja serije je smještena u zagrebačku četvrt Donji grad, a na središnjemu trgu u toj četvrti smještena su dva frizerska salona, muški i ženski te stara gostionica koja je i kvartovsko okupljalište. Središte priče je prestiž između vlasnika frizerskih salona Žigmunda Štingla i Božice Režek, a u seriji igraju sjajni glumci poput Žarka Potočnjaka, Ksenije Marinković, Jadranke Đokić, Katarine Strahinić… Nakon završetka snimanja, Šeregi je za portal Scena.hr dao obećanje da će dopustiti glumicama da ga ošišaju.

Ko te šiša
– Djevojke su prošle detaljne frizerske pripreme s profesionalnim frizerkama, pa vjerujem da će do kraja serije znati što napraviti s mojom kompliciranom kosom – zaključio je Šeregi.

Foto: Scena.hr