fbpx

2B Boris Banović kolekcija osvaja tržište!

Suradnja…

Boris BanovićBoris Banović je ugledno ime na modnoj sceni i velika je čast surađivati s njim, a njegova fenomenalna kolekcija kreirana je za suvremenog muškarca sa stilom i stavom i savršeno se uklapa u naš prostor. Suradnja s Borisom važan je korak prema našoj viziji – okupiti vodeće domaće dizajnere i predstaviti na jednom mjestu sve ono što hrvatski modni kreativci nude budućim mladencima – poručuju iz Wedding Cityja.
2B Boris Banović kolekcija je za muškarce koji znaju što hoće i koji su spremni to svojim odijevanjem pokazati. Istodobno klasična, retro i moderna, ova jedinstvena modna linija popularnog Modnog gurua uskoro će zauzeti svoje mjesto u Wedding Cityju, najvećem konceptualnom megastoreu u regiji. Uz prestižne svjetske brendove vjenčanica i svečanih haljina sjajno će se uklopiti kolekcija Borisa Banovića i biti razlogom više da sve što vam je potrebno za najsretniji dan u životu potražite upravo u Boris BanovićWedding Cityju.
U Wedding Cityju oduševljeni su suradnjom s poznatim modnim kritičarem i ne skrivaju zadovoljstvo zbog činjenice da je brend ‘2B Boris Banović’ postao dio bogate ponude u toj prestižnoj trgovini.
Ekskluzivna trgovina Wedding City u nešto više od godinu dana svog postojanja postala je nezaobilazno mjesto kada su u pitanju oprema za vjenčanja i svečane prigode, a dolaskom Borisa Banovića vodeća pozicija je potvrđena.

Foto: Press