fbpx

Wedding Expo: Mladenke oduševljene brendom Ana Milani!

Ana Milani 3– Napetost oko promocije brenda Ana Milani raspršila se istog trenutka kad smo vidjeli reakciju posjetitelja na reviji! Kad na licima gledatelja, a osobito gledateljica, vidite oduševljenje – znate da ste dobro odabrali, a to je u ovom poslu najvažnije. Sigurni smo da će ovaj ekskluzivni brend prekrasnim vjenčanicama osvojiti buduće mladenke, a sve ostale dame pridobiti svojom fenomenalnom linijom svečanih haljina – kazala je Dea Olup iz Wedding Cityja. Ovog vikenda u Westgateu bio je treći po redu Wedding Expo. Sajam je pokazao iznimno veliki broj izlagača i posjetitelja i time dokazao da zaslužuje epitet najznačajnijeg događaja industrije vjenčanja u regiji. Tamo se moglo pronaći sve što je potrebno za organizaciju najsretnijeg dana u životu, a budući mladenci neumorno su obilazili izložbene prostore, razgledavali, raspitivali se o detaljima i pregovarali s izlagačima.
U sklopu sajma u subotu je održana velika revija na kojoj su fantastične kolekcije vjenčanica i svečanih haljina za 2014. predstavili glasoviti brendovi Ana MilaniMori Lee, Nancy, Justin Aleksander, Hera, Miss B, Cymbeline, Lorien i Maggie Sottero. Brojnu publiku u Wedding Cityju posebno je oduševilo predstavljanje ekskluzivnog brenda Ana Milani koji je za sada dostupan samo u tom specijaliziranom megastoru za vjenčanja i svečane prigode. Osim prelijepih manekenki modne agencije Talia na pisti je zablistala i aktualna Miss Hrvatske Lana Gržetić kojoj je ovo bio prvi nastup nakon povratka iz Indonezije.
Treći Wedding Expo tek što je završio, a organizacijski tim već počinje s pripremama za idući koji će se održati u veljači i na kojem se očekuju gosti iz inozemstva.