fbpx

Pamela Ramljak: Kad je dosta, dosta je!

Novi spot…

Pamela RamljakNakon posljednja dva singla ‘Kad tad’ i ‘Zajedno smo najbolji’, koji su na stranicama Youtubea pregledani gotovo nevjerojatnih 700 000 puta, Pamela Ramljak donosi novu pjesmu zanimljivog naziva ‘Kad je dosta, dosta je’. Pamelu u novoj pjesmi, kao i video spotu za čiju realizaciju se pobrinuo redatelj Tomislav Pović, glazbeno prati Andersons bend. Ovog puta Pamela se pojavljuje u ponešto drugačijem, rock izdanju, a za takav izgled pobrinuli su se poznati stilist Ivan Frišćić, make-up artistica Kristina Hošnjak, te uhodani frizerski tim Salona. Radnja video spota odvijala se na dvije lokacije; u studiju Blenda, te drugi dio u toplom okruženju Pamelinog doma što se pokazalo kao pun pogodak!
Pamela Ramljak– Kako sam prvi put snimala dio spota u svom stanu, sama činjenica da ležim na svom kauču i jedem čokoladice dok me redatelj snima bila mi je više no odlična! Posebno mi je odgovaralo to što se nakon snimanja nisam ‘žurila doma’ i što sam bila u ‘svojoj’ garderobi na koju nisam trebala paziti – rekla je kroz smijeh Pamela.
Tekst i glazbu petog po redu samostalnog singla, koji će se ujedno naći i na njenom prvom solo albumu, potpisuje sama Pamela Ramljak, dok se za aranžman pjesme ‘Kad je dosta, dosta je’ pobrinuo Ante Pecotić.
I dok čekate prvi solo album koji će svijetlo dana ugledati početkom 2014. godine, Pamelu Ramljak možete uživo poslušati i pogledati ovog petka, 20.12. u Sisku, te ove nedjelje, 22.12. u Čitluku.

Foto: Jelena Balić (Pamela & Andersons bend)

Za novi singl snimljen je i video spot, pogledajte:

[vsw id=”yR6cpvfUgP0″ rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]