Mario Rucner i Mladen Burnać: Drage dame, vrijeme je za ljubav
By redakcija On 24 tra., 2019 At 08:28 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Video…

Mario Rucner i Mladen Burnać– Drage dame, na vama je red da čujete ove stihove, odmaknete se malo od poslovne trke i ostavite prostora za najvažniju stvar u životu – ljubav – poručuju Mario Rucner i Mladen Burnać.
Glazbenici Mario Rucner i Mladen Burnać, sve su nas iznenadili s neočekivanom glazbenom suradnjom u pjesmi Istina. Na prvo slušanje pjesma je izuzetno zanimljiva, govori o problemima današnjice i trkom za poslovnim uspjehom, a vrlo lako može postati pravi ljetni hit. Mario Rucner i Mladen Burnać su uspješno napravili neobičan mix njihovih totalno različitih glazbenih stilova, a rezultat je izuzetno moderna pjesma, koja u isto vrijeme zvuči i klupski i kantautorski.
Mario Rucner i Mladen BurnaćDo suradnje je došlo tako što je Mario (brat slavne čelistice Ane Rucner i veliki ljubitelj Mladenove glazbe), zamolio Mladena da mu napiše stihove za svoju novu pjesmu, za koju je imao samo naslov “Istina”. Mladena su cijela ideja i aranžman Svena Gleđe inspirirali da napiše tekst, koji će mnoge zaintrigirati. Njegovi stihovi hrabro govore o još nespomenutoj temi u domaćim pjesmama – o uspješnoj poslovnoj ženi, koja je cijeli život posvetila poslu i karijeri, a ostala je uskraćena za ljubav i brak (citat iz pjesme: “Ti imaš svega, čak i previše, ali nikog da ti pjesmu napiše, da te ljubi mekim riječima, da ti jutro daje toplim rukama…).
Prvotna ideja je bila da Mario sam pjeva pjesmu, međutim kada je čuo kako Mladen sugestivno izvodi svoje stihove, zamolio je Mladena da otpjeva pjesmu. Tako je neplanirano nastao i duet, a koji je sjajno nadopunjen prekrasnom temom na violi, koju svira Mario.
Spot je sniman u Zagrebu, redateljica spota je mlada Ines Tančeva, a sudjeluje i Mirjana Brezak, kao zanosna poslovna žena. Za potrebe spota, Mladen je (ponovo) promijenio frizuru, a Mario je ostao vjeran svojoj, najneobičnijoj frizuri među domaćim glazbenicima.

Foto: Press
Video:

comment closed