fbpx

Film Kralj Richard – istinita priča o Venus i Sereni Williams

Kralj Richard u svim kinima već danas

Novi film studija Warner Bros. Kralj Richard, u režiji R.M. Greena, od danas će pretvoriti kino dvorane u teniski teren.

Kralj Richard

Priča prati nevjerojatno putovanje Richarda Williamsa, neustrašivog oca koji je imao ključnu ulogu u odgoju dvije izuzetne tenisačice koje su zauvijek promijenile povijest tenisa. One su sestre Venus i Serena Williams.

Kralj Richard

Vođen jasnom vizijom budućnosti i koristeći nekonvencionalne metode, Richard ima plan kojim će Venus i Serenu Williams s ulica Camptona u Kaliforniji vinuti na svjetsku scenu kao legendarne ikone.

Ovaj dirljiv film pokazuje moć obitelji, ustrajnost i nepokolebljivu vjeru kao sredstvo za postizanje nemogućeg i utjecaja na cijeli svijet.

Kralj Richard neodoljiv je film koji mlade legende stavlja u sam fokus. Također prikazuje jasnu poruku o pokretačkoj energiji koja se stvara kada neko zaista vjeruje u nas.

Film započinje svoj kinematografski život danas, a već je pokupio pozitivne kritike:

„Nevjerojatna priča, tako dobro ispričana” – Hollywood Reporter

„Kralj Richard je ljubav. Kralj Richard je obitelj” – Variety / Clayton Davis

„Sjajno, nevjerojatno uzbudljivo i moćno” – Daily Mail / Baz Bamigboye

„Vrlo dirljiv obiteljski film. Will Smith u jednoj od svojih najboljih uloga” – Empire Magazine / Alex Godfrey

„Tajno oružje filma je maestralna Aunjanue Ellis” – IGN / Chris Tilly

Glumačku ekipu filma predvodi dvostruko nominiran za nagradu Oscar® Will Smith koji igra glavnu ulogu Richarda Williamsa, sjajna Aunjanue Ellis igra majku djevojčica, koja je ujedno i stup cijele obitelji, Saniyya Sidney je u ulozi Venus, a Demi Singleton u ulozi Serene.

U ostalim ulogama su još i Tony Glodwyn, Jon Bernthal, Kevin Dunn i Craig Tate.

Režiju potpisuje Reinaldo Marcus Green, prema scenariju Zacha Baylina. Producenti su Tim White, Trevor White i Will Smith.
Isha Price, Venus i Serena Williams, James Lassiter, Jada Pinkett Smith, Adam Merims, Lynn Harris, Allan Mandelbaum, Jon Mone i Peter Dodd su izvršni producenti filma.

Film Kralj Richard pogledajte u svim kinima već danas, u distribuciji Blitza, a ulaznice kupite na blagajnama kina ili online.

Foto: Press