fbpx

Andre Rieu: Sretan sam što mogu najaviti novi koncert u Zagrebu

Andre Rieu se vraća u Hrvatsku

– Dragi moji prijatelji u Hrvatskoj, jako sam sretan što mogu najaviti novi koncert u Zagrebu, 25. studenog 2022. Moj orkestar i ja jedva čekamo da se sljedeće godine vratimo u vašu lijepu zemlju kako bismo s vama slavili nezaboravne večeri radosti, romantike, ljubavi i naravno fantastične glazbe – rekao je Andre Rieu.

Andre Rieu

Četiri godine od izuzetno uspješnog nastupa, megapopularni dirigent i virtuoz na violini Andre Rieu i njegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u zagrebačku Arenu.

Andre Rieu, nizozemski “Kralj valcera”, koji je klasičnu glazbu učinio dostupnom svima, sa svojim Johann Strauss orkestrom ponovno će nastupiti u Zagrebu, 25. studenog 2022. godine, u sklopu svjetske turneje.

Početkom prosinca Andre Rieu i njegov Johann Strauss Orchestra proslavili su povratak na pozornicu s 4 rasprodana koncerta u Lisabonu na kojima je bilo prisutno 48.000 posjetitelja. Publiku na koncertu u Zagrebu očekuje potpuno novi program, fantastične melodije iz svijeta filma, mjuzikla, opere i operete, ali i tradicionalna glazba.

– Napokon ćemo opet biti sretni zajedno! Nadamo se da se vidimo u studenom u Areni Zagreb. Ostanite zdravi i puno ljubavi iz Maastrichta! – zaključio je Andre Rieu.

Andre Rieu čvrsto vjeruje kako je klasična glazba stvorena da u njoj svi uživaju. Njegov novi album “Happy Together” (CD/DVD) je upravo izašao i dostupan je, a slavi život, radost i sreću. Na njegovim koncertima naći ćete publiku kako se smije, plače, pjeva i pleše. Rieuov besprijekoran način da očara svoju publiku od početka do kraja koncerta i učini klasičnu glazbu zabavnom i suvremenom, učinio ga je jednim od najvećih zabavljača našeg vremena, a njegovi koncerti mnogo su više od glazbe.

Prekrasni kostimi, brojni međunarodni solisti, romantična rasvjeta i puno humora čine koncerte Andréa Rieua savršenom zabavom za cijelu obitelj!

Ulaznice za koncert su dostupne od petka, 10. prosinca 2021. u 11.00 sati u sustavu Eventim.

Foto: Press