fbpx

Od ove subote: Zvijezde pjevaju na malim ekranima

Zagreb…

Zvijezde pjevajuOd sutra, 2. ožujka 2019. godine na HTV 1 u 20.05 sati počinje nova, osma sezona popularnog showa Zvijezde pjevaju. Show se vraća nakon pet godina stanke na ekrane Hrvatske radiotelevizije, a riječ je o BBC-ijevom formatu u kojemu pjevači ‘uče’ poznate osobe, zvijezde, nastupati i pjevati.
U emisiji Zvijezde pjevaju nastupit će: Krešimir Sučević Međeral i Ivana Kindl, Ashley Colburn i Bojan Jambrošić, Thara Zvijezde pjevajuThaller i Dino Jelusić, Krešimir Macan i Antonia Šerić, Frano Ridjan i Žanamari Lalić, Katarina Strahinić i Pero Galić, Borko Perić i Jelena Radan te Ella Dvornik i Goran Bošković.
Voditelji showa su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a u žiriji su: Danijela Martinović, Miroslav Škoro, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko Kobić.
U prvoj emisiji parovi pjevaju ili pop ili baladu, a u drugoj će se okušati u soulu odnosno swingu. U prvoj emisiji nema ispadanja, tako da ćemo svih 8 parova vidjeti i sljedeće subote.
Podsjetimo, u svakoj se emisiji parovi natječu u izvedbi pjesama određenog žanra, nakon čega dobivaju ocjene žirija. Tim ocjenama kasnije se pridodaju glasovi publike, a počevši od druge emisije, par s najmanje bodova ispada i tako sve do finala, kada se za titulu pobjednika bore dva najbolja para.
A najsretniji gledatelj od druge emisije osvaja po 10 tisuća kuna, dok u završnoj emisiji može osvojiti čak 40 tisuća kuna!

Redatelj showa Zvijezde pjevaju: Danko Volarić
Urednica: Uršula Tolj
Urednik Zabavnog programa: Mario Sedmak

Foto: Press – HRT/Dario Njavro