fbpx

Bračni par Huljić za Valentinovo u 5.com s Danielom

Zagreb…

Vjekoslava i Tonči HuljićDaniela Trbović ovaj tjedan u HRT-ovu zabavnom talk-showu 5.com s Danielom ugošćuje, prvi put zajedno na jednoj televiziji, ‘ljude koje spaja i posao i ljubav’ – bračni par Vjekoslavu i Tončija Huljića. Ona je jedna od najtraženijih i jedna od 10 najizvođenijih autorica tekstova u nas, pjesnikinja i književnica, a on hitmejker, skladatelj i producent.
Tako ćemo u emisiji koja je na rasporedu na samo Valentinovo, u petak, 14. veljače u 21.57 sati na Prvom programu (HRT-HTV1) doznati kako oni zajedno rade, kako funkcionira njihova dalmatinska obitelj, što znači šifra „šumske jagode”, po čemu Vjekoslava pamti jednu svoju virozu i zašto voli ići s Tončijem na izložbe, ali i je li ona Tončijeva „stilistica”…
S druge strane, doznat ćemo je li Tonči uživao u glazbenoj školi kao dijete i zašto neki misle da je on „Tonči i Vjekoslava Huljić”, tko su „sisavci” i je li Vjekoslava „žena iz sjene”. A Tonči je u glazbenom dijelu emisije izveo i jedan svoj instrumentalni medley, dok je njegovu skladbu ‘Malo nam za sriću triba’ izvela Iva Ajduković.

Gosti: Vjekoslava i Tonči Huljić
Voditeljica: Daniela Trbović
Redatelj: Vlado Knežević
Urednica: Gordana Škaljac Narančić
Urednice projekta: Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović

Foto: Press – Renato Branđolica / HRT