Katarina Baban: Nadam se da se Jole neće naljuti
By redakcija On 5 svi., 2018 At 02:54 PM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

Ako Jole bude vidio ovaj nastup, nadam se da se neće naljutiti, kaže Katarina Baban

Katarina Baban– Uvijek imaš dojam da je užasno veseo i dobro raspoložen i mislim da ga ljudi zbog toga vole – opisala je Katarina Baban zabavljača kojeg vole sve generacije.
I ovoga puta na pozornici popularnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ gledatelje očekuju brojna iznenađenja, nevjerojatne imitacije i zanimljive točke. Nakon što su popularnog Jolu u prošlim sezonama utjelovile Minea i Lana Jurčević, ove nedjelje taj zadatak dobila je Katarina Baban.
– Specifično je što baš svi znaju ovu pjesmu – kazala je iščekujući nastup. Ipak, priznaje da unatoč svemu ima malu tremu i dodaje kako se nada da će uspjeti vjerno dočarati njegovo veselje na pozornici.
– Ako Jole bude vidio ovaj nastup, nadam se da se neće naljutiti, nego da će reći – dobra je bila mala – zaključila je.
Davor Dretar Drele ove će nedjelje postati legendarna Zdenka Kovačiček.
– Jako, jako, jako teško. To je apsolutna diva, boginja, kraljica, a njenu karizmu će biti najteže pogoditi – iskreno će Drele.
– Dat ću si stvarno puno truda, vježbat ću jako puno, evo recimo već dva dana jedem samo maslačak – duhovito komentira ovotjedni zadatak. U istom tonu komentirao je i svoje pripreme za nastup.
– Moje vokalne sposobnosti su u rangu četveromjesečnog tapira, a ona u spotu izgleda kao da je na makovnjači – dodaje.
– Najteži, ali meni najmotivirajući zadatak koji sam imao do sada u životu – priznaje Drele.
Damir Poljičak postat će ovoga tjedna prvi brk Dubrovnika, Milo Hrnić. Prošloga tjedna imala je težak zadatak transformacije u pop divu Beyonce, a Maja Bajamić i ovoga puta od gljive je dobila vrlo zahtjevnu ulogu. Ove nedjelje utjelovit će nikad prežaljenog kralja popa, Michaela Jacksona. Zanimljive transformacije gledateljima će priuštiti i Ana Vilenica kao Camila Cabello, Matko Knešaurek kao Lionel Richie, Amel Ćurić kao Halid Bešlić, a Paola Valić Bekić utjelovit će jednu od članica grupe TLC.

Foto: Press

comment closed