fbpx

Katarina Baban: Nadam se da se Jole neće naljuti

Show…

Ako Jole bude vidio ovaj nastup, nadam se da se neće naljutiti, kaže Katarina Baban

Katarina Baban– Uvijek imaš dojam da je užasno veseo i dobro raspoložen i mislim da ga ljudi zbog toga vole – opisala je Katarina Baban zabavljača kojeg vole sve generacije.
I ovoga puta na pozornici popularnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ gledatelje očekuju brojna iznenađenja, nevjerojatne imitacije i zanimljive točke. Nakon što su popularnog Jolu u prošlim sezonama utjelovile Minea i Lana Jurčević, ove nedjelje taj zadatak dobila je Katarina Baban.
– Specifično je što baš svi znaju ovu pjesmu – kazala je iščekujući nastup. Ipak, priznaje da unatoč svemu ima malu tremu i dodaje kako se nada da će uspjeti vjerno dočarati njegovo veselje na pozornici.
– Ako Jole bude vidio ovaj nastup, nadam se da se neće naljutiti, nego da će reći – dobra je bila mala – zaključila je.
Davor Dretar Drele ove će nedjelje postati legendarna Zdenka Kovačiček.
– Jako, jako, jako teško. To je apsolutna diva, boginja, kraljica, a njenu karizmu će biti najteže pogoditi – iskreno će Drele.
– Dat ću si stvarno puno truda, vježbat ću jako puno, evo recimo već dva dana jedem samo maslačak – duhovito komentira ovotjedni zadatak. U istom tonu komentirao je i svoje pripreme za nastup.
– Moje vokalne sposobnosti su u rangu četveromjesečnog tapira, a ona u spotu izgleda kao da je na makovnjači – dodaje.
– Najteži, ali meni najmotivirajući zadatak koji sam imao do sada u životu – priznaje Drele.
Damir Poljičak postat će ovoga tjedna prvi brk Dubrovnika, Milo Hrnić. Prošloga tjedna imala je težak zadatak transformacije u pop divu Beyonce, a Maja Bajamić i ovoga puta od gljive je dobila vrlo zahtjevnu ulogu. Ove nedjelje utjelovit će nikad prežaljenog kralja popa, Michaela Jacksona. Zanimljive transformacije gledateljima će priuštiti i Ana Vilenica kao Camila Cabello, Matko Knešaurek kao Lionel Richie, Amel Ćurić kao Halid Bešlić, a Paola Valić Bekić utjelovit će jednu od članica grupe TLC.

Foto: Press