Supertalent – Posljednja polufinalna emisija

Show…

SupertalentPosljednjih desetero kandidata od TOP 50 natjecatelja koji su zbog svog iznimnog talenta odabrani u polufinale showa Supertalent od strane žirija, ove nedjelje borit će se za ulazak u finale showa.
Posljednja emisija donijet će mnoštvo zabave, adrenalina te jakih emocija, a samo oni najbolji osvojit će srca gledatelja i plasirati se u samu završnicu showa Supertalent.
Ove nedjelje vidjet ćemo i posljednji zlatni gumb, akrobatsku skupinu Dunking Devils koji ovoga puta obećavaju donijeti pravi spektakl. SupertalentAdrenalinski nabijen nastup osigurat će i cirkuske artistice iz skupine Vertigo Variete koje uživaju u mogućnosti da nešto opasno spoje s nečim estetskim, a njihov talent su akrobacije u zraku. Kristijan Briješki i Dragan Repac iz grupe Bar Levels ovoga puta pokušat će opravdati povjerenje žirija te uz tematiku Ibize pokazati koliko su napredovali u žongliranju shakerima. Gimnastičarka Paula Kopić predstavit će se s fitkidom, a Siniša Matijević s crtanjem zatvorenih očiju.
Vidjet ćemo plesače iz Rijeke: solo plesača Marina Čačiju te skupinu RiS Love4dance, a svoje plesne vještine predstavit će i par Valentina i Ivan. Od pjevača nastupit će Nensi Mitrović iz Beraka pokraj Vukovara koja će se predstaviti pjesmom Nine Badrić ‘Dani i godine’ te Jan Samardžija s pjesmom Đanija Maršana ‘Prozor prema zalazu’.
Ne propustite posljednju polufinalnu emisiju showa Supertalent ove nedjelje i doznajte tko će se još pridružiti finalistima šeste sezone!

Foto: Press