fbpx

Koncertom obilježen Svjetski dan sindroma Down!

Zrinjevac…

Fotogalerija

Svjetski dan sindroma DownU zagrebačkom parku Zrinjevac jučer 22. ožujka 2015. godine obilježen je Svjetski dan sindroma Down koncertom pod nazivom ‘Sunčana strana dlana‘. Na koncertu su nastupili Klapa Sveti Juraj – HRM, Mejaši, Neda Ukraden, Učiteljice, Gazde, Pavel, Connect, Sandi Cenov, Petra Kovačević, Bojan Jambrošić, Saša Lozar, Kim Verson, Nered, Zaprešić boys te kao gosti iznenađenja Antonija Šola, Jasmin Stavros i Petar Dragojević.
Djeca sa sindromom Down, njihove obitelji i Svjetski dan sindroma Downprijatelji te brojni drugi koji su došli na Zrinjevac uživali su u druženju i nastupu pjevačkih zvijezda koje su bodrili voditelji Ema Branica i Mario Petreković.
Podršku djeci sa sindromom Down je svojim dolaskom iskazala i predsjednica RH, Kolinda Grabar Kitarović pod čijim je pokroviteljstvom i održano događanje. Događanjem na Zrinjevcu su najavljene i godišnje aktivnosti Udruge za sindrom Down Zagreb kojoj je krajnji cilj otvaranje regionalnog centra u Zagrebu u kojemu će osobama sa sindromom Down na jednom mjestu biti omogućena potrebna skrb.

Foto: Press
Fotogalerija: [nggallery id=535]