fbpx

Zvijezde pjevaju napustili Lana i Saša!

Treća emisija…

Meni je bilo super. Bilo je fenomenalno i baš sam uživala. I žao mi je da će sada prestati to druženje, kazala je Lana

Zvijezde pjevajuTreća emisija HRT-ova showa Zvijezde pjevaju donijela je novo ispadanje – show su ovoga puta napustili Lana Barić i Saša Lozar, koji su imali i najmanji broj bodova, 16, koliko im je žiri dodijelio za njihovu izvedbu country skladbe Hello Merry Lou. Članovi žirija bili su i prilično kritični.
– Ovo je jedna od antologijskih country kompozicija, ali čula sam dosta falša, Lana, možda nisi najbolje odabrala – rekla je Zdenka Kovačiček, dok je Martina Tomčić dodala kako jesu bili zabavni, no dojam je kvarila intonativna nečistoća.
Lana je nakon ispadanja rekla kako joj je najviše žao što prestaju druženja sa Sašom.
– Meni je bilo super. Bilo je fenomenalno i baš sam uživala. Sa Sašom sam se super skompala i žao mi je da će sada prestati to druženje – kazala je Lana.
Zvijezde pjevajuVečerašnja emisija ponovno je donijela i priličan broj izjednačenja po broju bodova, pa su tako Miran Kurspahić, Petra Dugandžić i Ana Rucner imali jednak broj bodova, 26.
Miran i Renata Sabljak svojih su 26 bodova dobili za swing skladbu Tainted love, a žiriji je bio blagonaklon i u komentarima.
– Vokalno vrlo sugestivno, dobro izabrana pjesma, malo nespretni dvoglasi, ali sigurno, bilo kakva kritika bila bi traženje dlake u jajetu – Zvijezde pjevajurekla je Martina Tomčić, a pohvalili su ih i ostali članovi žirija.
– Ide se dalje i to je super. Jako mi je drago, jer idući put izvodimo jedan homage hrvatskom autorskom rocku tako da se jako veselim – rekao je zadovoljno Miran.
Petra i Ervin Baučić večeras su pjevali country i 26 bodova osvojili za Wake me up, što se najviše svidjelo Martini, koja je rekla kako je bilo izvrsno i najbolje do sada. Komplimente nije štedjela niti Zdenka Kovačiček.
– Odabir je fantastičan. U kombinaciji sa Petrom kombinacija je fantastična, mene ste oborili – rekla je.

Ana i Vlado Kalember večeras su pjevali Hotel California te se sa svojih 26 bodova pridružili Miranu i Petri.
Zvijezde pjevaju– Ana, dobra si bila. Napredak se osjetio – kratko je ocijenio Zrinko Tutić, dok je Martina dodala kako joj je večeras sve štimalo. Zdenka je pak smatrala kako su fantastično odabrali pjesmu. Ana je bila vidno oduševljena dobrim kritikama.
– Baš sam zadovoljna, jako sam se dobro osjećala, najsigurnije do sada. Počela sam se oslobađati i bit će to još bolje. Baš sam uživala i sve ovo je za mene prekrasno iskustvo. Sretna sam što mogu sudjelovati u ovakvom natjecanju – rekla je Ana.
Zvijezde pjevajuIzjednačenjima tu nije bio kraj ove subote jer su još dva para imala jednak broj bodova. Naime, Mirko Fodor i Danijela Martinović te Tina Katanić i Marko Tolja imali su po 25 bodova.
Mirko je svojih 25 dobio za Swing, Swing, Swing i posebne pohvale Martine Tomčić.
– Izvrsni ste mi bili, jako uvjerljivi. Vrlo samouvjereni u solažama. Mene ste razmazili s ovim krajem i nakon ovoga svašta očekujem u idućim emisijama – rekla je Martina. Ravnodušan nije ostao niti Zrinko Tutić, koji je rekao kako je Fodor sjajan showman i konačno na svom terenu. – Već sam se prepao da nećete ništa u dvoglasu pjevati, a onda ste me demantirali, čak ste bili i točni – smatra Tutić.
– Podrška s tribina bila je sjajna. Ja sam pravi swinger – rekao je Mirko nakon nastupa.
Zvijezde pjevajuTina je svojih 25 bodova dobila za izvedbu pjesme Sija sunce, trava miriše, koja se, očekivano, najviše svidjela Zrinku Tutiću.
– Tko je izabrao pjesmu? Tolja, ti si. Znao sam. Ovo što sam ja večeras čuo je najljepša izvedba moje pjesme – rekao je Zrinko. Zdenka ih je pohvalila za odabir pjesme kao i Tininu izvedbu.
– Tina, vrlo si čisto pjevala i vrlo sigurno. Ali, Tina nauči artikulaciju od Marka Tolje – rekla je. Tina je rekla kako je zadovoljna komentarima.
– Jako sam zadovoljna i iskreno žiri mi puno pomaže svojim komentarima. No Marko i ja smo se našli i to je ključno jer ja nisam profesionalna pjevačica. Ali, evo u oboje smo se našli, bili smo prirodni, iskreni i to se na pozornici vidi.
Ivica Pucar i Maja Vučić 24 boda dobili su za svoj swingZvijezde pjevaju Fly me to the moon. Odslušavši ih, Tutić je rekao:
– Uglavnom, u ovakvoj pjesmi koja je kompatibilna slobodno si joj mogao malo više priči. Imali ste dvije, tri intonativne nečistoće, ali je generalno dojam dobar.
Ivica je rekao kako mu pohvale daju poticaj za dalje.
– Dobro je. Dižemo se u formi i ocjene su sve bolje. Nadam se da ćemo biti sve bolji kako probe budu odmicale. Zadovoljan sam komentarima žirija, večeras su bile pohvale i nadam se da ćemo i dalje tako nastaviti – rekao je.
Zvijezde pjevajuRobert Kurbaša i Emilija Kokić ove su se subote morali zadovoljiti sa 21 bodom, koliko su dobili za svoj Fever. No, žiri je pohvalio njihov napredak.
– Veliki iskorak. Robert se sve bolje snalazi, sve bolje vlada vokalom. Nije bilo falševa – ocijenila je Martina. Ipak, Zdenka je dodala kako je falilo malo strasti i napetosti.
– Dobro je, ja sam zadovoljan. Rastemo i rast ćemo do deset – kratko je komentirao Robert.
Četvrta emisija Zvijezde pjevaju na rasporedu je iduće subote 5. travnja iza 20 sati na HRT 1 kada nas očekuje i novo ispadanje.

Foto: Press