fbpx

U Zagrebu otvoren ‘Gong centar Prema Vama’!

Prvi u Hrvatskoj…

Gong centar– Većina naših gostiju se prilikom otvorenja prvi put u životu susrela s čarobnim zvukom ovog drevnog instrumenta, a posebno nas raduje da su svi spontano poželjeli zasvirati gongove. Otvorenjem našeg centra želimo svima omogućiti da upoznaju 25 različitih gongova nekoliko svjetskih tradicija koliko ih trenutačno imamo u Gong centru Prema Vama, a najavljujem da ćemo ubrzo i proširiti našu kolekciju. Pozivam sve zainteresirane za izučavanje Gong centar Prema Vamaovog jedinstvenog instrumenta da nam se obrate, posjete nas i sudjeluju u nekoj od naših interaktivnih radionica iz područja zvukoterapije ili upišu školu gonga s kojom započinjemo već od danas – naglasila je prof. Silvana Leskovar, certificirana gong terapeutkinja i voditeljica novootvorenog Gong centra Prema Vama.
U Zagrebu je u srijedu svoja vrata otvorio prvi gong centar u Hrvatskoj – Gong centar Prema Vama, u sklopu kojeg je otvorena prva hrvatska gong škola s tečajevima gonga, te također i trgovina u kojoj će svi zainteresirani moći kupiti raznovrsne gongove.
Uz istaknuto, u Gong centru Prema Vama građani će redovito moći uživati u individualnim i grupnim gong kupkama, čija su blagotvorna antistresna djelovanja unazad posljednjih desetak godina izuzetno popularna u svijetu.
U prisustvu brojnih uzvanika i građana, odGong centar kojih su se mnogi na otvorenju po prvi puta susreli sa zvukom gonga, svoje osobno iskustvo sa zvukoterapijom podijelila je s okupljenima popularna jazz pjevačica Zdenka Kovačiček. Zdenka se odmah nakon otvorenja okušala u sviranju gongova i najavila da će zbog  svog trenutno užurbanog životnog tempa i brojnih poslovnih obveza već vrlo brzo isprobati djelotvornost gong kupki u novootvorenom Gong centru Prema Vama. Uz nju, naša renomirana glumica Katija Zubčić, govorila je o ulozi zvuka u svom životu.
– Zvuk je u mom životu prisutan kao disanje, kao moj govor. Svaka stanica našeg tijela vibrira određenom frekvencijom. Cijeli naš organizam i proizvodi određenu melodiju –  istaknula je Katija, koja će uz kriya yogu koju prakticira već dugi niz godina, upravo u Gong centru Prema Vama izučavati zvukoterapiju uz upotrebu gongova i zvučnih zdjela.
Pozivi za održavanje tečajeva i gong kupki već pristižu na adresu Gong centra Prema Vama i iz drugih dijelova Hrvatske te će Gong centar Prema Vama od 4. do 6. travnja sa svojim programom gong radionica i gong kupkom gostovati u Dubrovniku.

Foto: Press