fbpx

Ekskluzivno – Justin Bieber: The Knocks predgrupa u Zagrebu

Zagreb…

Justin BieberNakon pedesetodnevne rasprodane sjevernoameričke turneje, dijela njegove svjetske turneje PURPOSE, Justin Bieber, svjetska superzvijezda objavio je da će mu se u nastavku pridružiti The Knocks. Taj, europski dio turneje čiji je dio i rasprodani koncert u zagrebačkoj Areni, počinje na Islandu 8. rujna, a The Knocks će se Justinu pridružiti 20. rujna i bit će s njim do posljednjeg koncerta u Londonu, 29. studenog. To znači da će i hrvatski belieberi 9. studenog imati priliku uživati u svježem dance zvuku njujorškog benda, čiji je debitantski album 55 doživio izniman uspjeh diljem svijeta.
The KnocksB-Roc i JPatt, koji čine elektronički duo The Knocks dolaze iz New Yorka pa i ne čudi da se njihova priča veže gotovo isključivo za taj grad. Već spomenuti debitantski album 55, DIY dance album kuca taktovima srca New Yorka, a osvojio je obožavatelje diljem svijeta koji mu tepaju da je on zapravo ljubavno pismo starim načinima stvaranja glazbe. Klasična je to priča o dvojici mladih ljudi, sanjara, koji dolaze u New York kako bi ostvarili sve snove i postigli zapažen uspjeh, stvarajući nešto veliko. Na albumu se pojavljuju mnoge zvijezde koje kombiniraju različite glazbene žanrove – od hip hop legende iz New Yorka Cam´rona do pop senzacije Carly Rae Jepsen. Ova je godina zapravo ključna za The Knocks – Rolling Stone ih je istaknuo među „15 najboljih koji su nastupili na NYC Fest Weekendu“, dok ih je Billboard odabrao za „Najbolje na festivalu Bonnaroo 2016“. Iza The Knocksa je dinamično radno ljeto koje su proveli nastupajući na raznim festivalima diljem SAD-a, oduševljavajući obožavatelje kao predgrupa trenutno najpopularnijim izvođačima A-liste – Ellie Goulding, The 1975 i Bruni Marsu. Iako im je raspored pretrpan, uspijevaju naći vremena i za snimanje novih singlova i remixeva, a produciraju i najnoviji album Wyclefa Jeana Carnival 3.
Justin BieberNajveći obožavatelji moći će tijekom više od 45 dana uživati u dinamičnim Justinovim koncertima u sklopu europskog dijela turneje koja uključuje Englesku, Francusku, Njemačku, Španjolsku, veći dio Skandinavije i naravno Hrvatsku, gdje će Justina dočekati rasprodana Arena Zagreb.
Svjetska histerija i popularnost Justina Biebera jednostavno ne jenjava, on je vlasnik albuma koji je na vrhu top ljestvica u više od 100 zemalja svijeta te obara rekorde s brojem pjesama na ljestvici Hot 100 (imao je čak 17 hitova na vrhu te ljestvice, više i od banda The Beatles i Drakea), a njegov je album nedavno oborio i rekord u broju preslušavanja na Spotifyu, s više od 200 milijuna preslušavanja u prvom tjednu. Obožavatelji ga prate u stopu, a na njegovom je online shopu moguće ekskluzivno kupiti potpisane CD-e, vinil ploče i ostale limited edition PURPOSE WORLD TOUR memorabilije. Justin Bieber izuzetno je talentirni glazbenik što dokazuje i niz prestižnih nagrada i nominacija koje je osvojio u karijeri. Samo ove godine osvojio je nagradu Billboard za najboljeg muškog izvođača i za najveću zvijezdu na društvenim mrežama te svoju prvu nagradu Grammy za najbolju dance ploču. Ono što je do sad uspjelo samo Elvisu Presleyu postigao je i Justin. U godinu dana čak četiri pjesme s albuma Purpose našle su se na prvom mjestu ljestvice u Velikoj Britaniji. Ovaj izvanredni glazbenik može se pohvaliti još jednim rekordom – tri pjesme sa spomenutog albuma našle su se u TOP 5 ljestvici u isto vrijeme. Sve to najbolja je najava koncerta koji obožavatelje očekuje u zagrebačkoj Areni u studenom.
Ulaznice za zagrebački koncert prodale su se u više od 15 zemalja svijeta uključujući SAD, Južnoafričku Republiku, Englesku, Njemačku, Kanadu i Brazil, a iako su sve regularne rasprodane, ostalo je još nekoliko VIP ulaznica. Tako se u ponudi nalazi „Ultimate“ VIP 1 ulaznica po cijeni od 7.450,00 kuna, koja uključuje uživanje u koncertnom spektaklu u posebnom odjeljku na kraju pozornice, takozvanom sjedištu #GetCloser koje je najbliže najbliže Justinu. Također, za najveće obožavatelje osiguran je i poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćini, zatim obilazak backstagea gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspješne svjetske turneje te će kući ponijeti i posebne poklone – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana.
Ulaznice „I’ll see you“ VIP 2 mogu se osigurati po cijeni od 4.025,00 kuna, a ono što dolazi u paketu je premium ulaznica, poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćin te također poseban paket s poklonima – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i robni paket.
U prodaji se nalaze i „Where Are You Now“ VIP 3 ulaznice koje uključuju premium ulaznicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za VIP #Purpose fana, poseban VIP ulaz te ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu.

Foto: Press