fbpx

Prljavo kazalište u ‘Nedjeljom lagano’!

HRT…

Prljavo kazališteU studio emisije ‘Nedjeljom laganoDušku Ćurliću i Uršuli Tolj dolazi legendarno ‘Prljavo kazalište‘. Veterani domaće rock scene Jasenko Houra i Mladen Bodalec prisjetit će se koncerta na Trgu Republike u Zagrebu od kojeg je prošlo točno 25 godina. Doznat ćete sve o njihovom novom albumu i pretpremijerno s Duškom, Uršulom i gledateljima pogledati novi video ‘Tamni slapovi’. Naravno, nećete ostati uskraćeni niti za ekskluzivni glazbeni nastup ‘Prljavaca’, no Prljavo kazalištenećemo vam otkriti koje će hitove izvesti.
Nakon ‘Prljavaca’ u goste Dušku i Uršuli stižu Klaudija Klikovac i Lidija Horvat s kojima će razgovarati o uspjesima sjajnog ženskog rukometnog kluba ‘Lokomotiva‘ te paraolimpijci Dino Sokolović i Damir Mizdrak. Nismo zaboravili niti pjesničku manifestaciju ‘Goranovo proljeće’, tim povodom u studio dolazi španjolska pjesnikinja Yolanda Castano – najavio je urednik Aleksandar Kostadinov.
Očekuju vas i reportaže o košarkašima ‘KK Zadar‘, nogometnom derbiju Hajduka i Dinama te hrvatskoj ženskoj hokejskoj reprezentaciji čiji je provokativni kalendar izazvao izuzetan interes na internetu. Ljubitelje filma razveselit će priča glavnih glumaca tinejdžerskog književnog i filmskog hita ‘Različita’, a Vanda Winter i Zdenka Kovačiček govorit će o predstavi ‘Ella i Marylin’ kazališta Komedija.
Ne propustite ovotjedno izdanje emisije ‘Nedjeljom lagano’ 23. ožujka u 16 sati na Drugom programu HTV-a

Foto: Press