fbpx

Aleksandar Kostadinov imenovan članom žirija Rose d’Or!

Zlatna ruža…

Aleksandar Kostadinov– Sudjelovati tri godine zaredom stvarno je velika čast i nisam se tome nadao. Ovo doživljavam kao osobni uspjeh i prepoznavanje mojeg dugogodišnjeg rada u europskom televizijskom svijetu, ali i kao još jedno veliko priznanje HRT-u kao mojoj kući na koju sam izuzetno ponosan – rekao je Kostadinov.
Urednik na Hrvatskoj televiziji Aleksandar Kostadinov treću godinu zaredom imenovan je članom žirija prestižnog televizijskog festivala ‘Rose d’Or‘ ili Zlatna ruža.
Jedan od najznačajnijih i najvećih svjetskih televizijskih festivala ‘Rose d’Or’ nagrade dodjeljuje u ukupno devet kategorija, poput najboljih komedija, sitcoma, serija i zabave, a Aleksandar Kostadinov će biti član međunarodnog žirija u kategoriji ‘Game showa’. Zajedno s ostalim članovima žirija tako će birati 3 najbolja showa od 20 uvrštenih u uži izbor.
Kao jedan od najstarijih televizijskih festivala, ‘Rose d’Or’ od svog osnutka 1961. godine pa do danas, nagrađuje kvalitetu i kreativnost televizijskih programa te potiče razvoj novih medija. Završna svečanost festivala ‘Rose d’Or’ održat će se u Berlinu 17-og rujna.

Foto: Press Scena.hr