fbpx

Tvoje lice zvuči poznato: Dupla doza Cher – Matteo Vs Hana

Show…

Tvoje lice zvuči poznatoKazališna, televizijska i filmska glumica Nives Ivanković četvrta je članica žirija ovotjedne emisije showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘. Nives se pridružuje ocjenjivanju i komentiranju natjecatelja zajedno sa Sandom Bagarić, Tomom in der Muhlenom i Goranom Navojcem, a tko će ju najviše impresionirati svojim nastupom tek ćemo vidjeti.
– Priželjkivala sam biti dio ovog showa, ali ne kao izvođač jer se ne bih snašla – ovom je izjavom Nives ujedno i pohvalila sve hrabre i talentirane natjecatelje showa koji se iz tjedna u tjedan upuštaju u novu avanturu transformacije u neku glazbenu legendu.
Da je ovaj show zaista prepun izazova, svjedoče i sve dosadašnje nevjerojatne transformacije, a i taman kad smo mislili da smo sve vidjeli, show donosi neka nova iznenađenja. Toga neće manjkati ni u osmoj emisiji, a jedna od zabavnijih transformacija bit će definitivno i transformacija Mattea Cetinskog u Cher. Nakon Čolića, Matteo će opet dobiti ženske atribute, visoke pete, steznik, haljinu i frizuru od Cher, i to iz spota pjesme ‘Shoop Shoop Song’. No, Matteo neće biti jedina Cher emisije, jer isti zadatak je dobila i Hana Hegedušić koja će otpjevati ‘Strong enough’. Bit će zanimljivo vidjeti tko će pobijediti u ovom mini dvoboju.
Tvoje lice zvuči poznato– Ja utjelovljujem Cher, a ona glumi Cher. Posebno zadovoljstvo će mi biti pobijediti ju – objasnio je Matteo te dodao kako je sada već opušten i da se veseli ovoj transformaciji.
Filip Dizdar će zaplesati i zapjevati kao Jason Derulo, te posegnuti prema visokim tonovima pjesme ‘Want to want me’. Dok će Lana ovaj put samo uživati u nastupima, što od svog jokera koji umjesto nje postaje Jessie J, što od kolege Damira Kedže koji će se transformirati u Lanu, što od ostalih šestero natjecatelja, ostali će opet morati proći sate i sate vježbajući, šminkajući se, frizirati, bojati, i totalno zaboraviti na sebe, kako bi postali netko drugi. Ana Maras Harmander je već primijetila kako gljiva njoj gotovo uvijek donese nekog izvođača po ukusu njezinih roditelja, a Mišo Kovač je definitivno na toj listi omiljenih. Fil Tilen će napokon i repati, i to zahvaljujući imitaciji spota C+C Music Factory, a Žanamari ne krije oduševljenje transformacijom u Princea.
– Ne mogu pogledati taj spot bez da poludim skroz. Mislim da me nitko neće moći zaustaviti ako krenem suziti – iskrena je Žanamari.
Ne propustite novu emisiju ‘Tvoje lice zvuči poznato’ ove nedjelje u 20.00 sati.

Foto: Press