fbpx

Bojana Gregorić u ‘Nedjeljom lagano’!

Na HRT…

Bojana GregorićEuropsko rukometno prvenstvo samo što nije počelo i vjerujemo da sportski fanovi jedva čekaju početak natjecanja. Stoga će u emisiji ‘Nedjeljom laganoMila Horvat i Duško Ćurlić razgovarati s legendarnim rukometnim reprezentativcem Zlatkom Saračevićem. O istoj temi puno toga ima za reći i bivši rukometaš, nama poznatiji kao glazbenik i autor brojnih hitova, Željko Krušlin Kruška.
U gostima će ove nedjelje biti i glumci Žarko Radić, Ivana Rošić i Bojana Gregorić. Žarko Radić uskoro ima premijeru predstave Irene Škorić ‘Libreto’ u režiji Saše Broz u splitskom HNK-a, a glumice Ivana Rošić i Bojana Gregorić uskoro očekuje premijera ‘Tri sestre’ u zagrebačkoj ‘Gavelli’.
U sklopu emisije bit će prikazana i posebna reportažu o sjajnim odbojkašicama hrvatske reprezentacije. Seriju priloga ‘Put za Soči’, kao najavu Zimskih olimpijskih igara u Sočiju, nastavljava se i ove nedjelje. Razgovarati će se i Željko Krušlinredateljem Zrinkom Ogrestom o njegovom novom filmu ‘Projekcije’ te s jednim od najboljih hrvatskih slikara novije generacije Zlatanom Vehabovićem, povodom tek otvorene izložbe slika u ‘Laubi’ – najavio je urednik Aleksandar Kostadinov.
Za glazbeni ugođaj pobrinut će se članovi legendarnog benda ‘Neki to vole vruće’, a hit za kraj emisije zapjevat će Željko Krušlin Kruška uz tamburaše ‘Od srca do srca’.
Zato ne propustite ovotjedno izdanje emisije ‘Nedjeljom lagano’ 12. siječnja na Drugom programu HRT-a u 16 sati.

Foto: Press Scena.hr