Tamara Boroš i Sanja Doložal u ‘Nedjeljom lagano’!
By redakcija On 21 pro., 2013 At 02:06 PM | Categorized As LifeStyle, Tech | With 0 Comments

HRT nedjeljom…

Tamara BorošSutra u emisiji ‘Nedjeljom laganoMila Horvat i Duško Ćurlić ugošćuju našu poznatu stolnotenisačicu. Tamara Boroš razgovarati će s Milom i Duškom o svojim sportskim uspjesima, karijeri i filmu koji govori o njezinom iznimnom doprinosu hrvatskom sportu. Razgovoru će se pridružiti i izbornik rukometne reprezentacije Slavko Goluža te reprezentativni vratar Filip Ivić.
– U gostima će biti i Sanja Doležal koja će sa sastavom ‘Ladies’ koji čine Branka Delić, Maja Vučić i Ivana Radovniković zapjevati ‘Božićnu uspavanku’. Glazbenik Ivan Gianni Gamulin, gošća iz Španjolske Pastora, Maja Sanja DoložalBlagdan i Vanda Winter s Milom i Duškom razgovarat će o skorašnjem božićnom koncertu, a zatim s bandom i zborom uživo izvesti božićnu pjesmu ‘Feliz Navidad’. Božićne pjesme izvodit će i tamburaški sastav Patria te Soulfingersi – najavio je urednik Aleksandar Kostadinov.
U emisiji ćete vidjeti i prvi iz serije priloga ‘Put za Soči‘, u kojima će se najavljivati predstojeće Zimske olimpijske igre u Sočiju. Gledatelji će moći pogledati i prilog o najvažnijim događajima koji su obilježili godinu za nama te razgovor s Krunoslavom Kićom Slabincem i Lidijom Horvat Dunjko kao najavu koncerta ‘Božić u Ciboni’.
Zato, ne propustite ovotjedno izdanje emisije ‘Nedjeljom lagano’ na Drugom programu HRT-a 22. prosinca u 16 sati.

Foto: Press Scena.hr

comment closed