fbpx

Emotivni koncert ‘Novih fosila’ na Bundekfestu!

Novi fosili1Publika svih generacija jučer je uživala u fantastičnom koncertu ‘Novih fosila‘ na Bundekfestu. Atmosfera je bila sjajna i puna emocija.
Publika je uživala u hitovima ‘Novih fosila’ puna tri sata. ‘Novi fosili’ pjevali su zajedno s publikom i još jednom su pokazali zašto njihovi hitovi i danas ‘žive’ među publikom i zašto su tako veliki trag ostavili. Nekoliko tisuća ljudi, koji su sinoćnju večer proveli na Bundekfestu, prisjetili su se lijepih vremena i starih uspomena uz najveće hitove, kojima su Novi fosili osvajali cijelu regiju! Sanja Doležal na večeri rekla je kako je velika čast pjevati u najljepšem gradu, ali i odgovornost.
Koncertnu večer započeli su velikim hitom ‘Košulja plava’, nakon kojeg su uslijedili ‘Za dobra stara vremena’, ‘Najdraže moje’, ‘Milena’, ‘Bilo mi je prvi put’, ‘Sedam dugih godina’, ‘Nebeske kočije’, ‘E moj Saša’, ‘Dunjo mirisna’ i mnoge druge.
Novi fosiliPrije samog izlaska Novih fosila na pozornicu publiku su zabavljali Tamburaški sastav Prijatelji, koji su prije samo nekoliko dana postali dio glazbene obitelji diskografske kuće Hit Records te grupa Tempera, koja je publiku dodatno zagrijali u hladnoj večeri domaćim i stranim hitovima.
Jučerašnji dan na Bundekfestu posjetiteljima je ponudio puno toga zanimljivoga, od popodnevnog Antistres partyja uz BESPLATNE MASAŽE, karaoka i glazbu DJ Maria Kovača, do predstave za djecu GK Žar Ptica ‘Kraljevna na zrnu graška’, kostimiranih likova iz Zagrebačkog vremeplova i nezaobilaznog Licitarka, kao i kutka Zajednice tehničke kulture u kojem su oni najkreativniji pokazali što znaju.
Kulturno umjetnička društva Oporovec, Bukovec, Stenjevec i Hrvatski gajdaški orkestar nastupili su u sklopu Etno programa Bundekfesta.
Večeras nas očekuje jedan od najiščekavnijeg koncerta na Bundekfestu – koncert velike pjevačke zvijezde Nede Ukraden! Ne propustite uživo čuti ‘Viljamovku’, ‘Najbolji klub u gradu’, ‘Na pola puta’, ‘Dobro došli šampioni’ i mnoge druge hitove Nede Ukraden!
Ulaz na sve koncerte i popratna događanja na ovogodišnji Bundekfest je besplatan, sve to zahvaljujući gradonačelniku Milanu Bandiću, koji je ove godine svojim sugrađanima odlučio pokloniti nešto posebno – Bundekfest u do sada neviđenom izdanju!

Milan BandićJoš jedan dan Bundekfesta…
A zbog velikog interesa i odlične posječenosti gradonačelnik Bandić odlučio je produžiti ovogodišnji Bundekfest. Zato dođite na dodatni dan BUNDEKFESTA – nedjelja 15. rujna 2013.!

Bogati cjelodnevni program Bundekfesta uz nastupe kulturno umjetničkih društava, predstava za djecu, kreativnih radionica, svoje finale doživjeti će od 18 sati kad će nas zabaviti:

D’LEGENDE – Četiri legendarna glasa s domaće glazbene scene – Duško Lokin, Krunoslav Kićo Slabinac, Darko Domijan, Željko Krušlin Kruška!