fbpx

Ronald Braus se ne boji konkurencije u Plesu sa zvijezdama!

Ronald Braus– Prošli tjedan smo počeli s pripremama i odlično nam ide. Preznojili smo se, ali to je dobro jer se tope i kilogrami – rekao je za portal Scena.hr operni pjevač. Ronald Braus s Anom Domišljanović će se natjecati u osmoj sezoni ‘Plesa sa zvijezdama’ koji počinje 2. studenog. Brausu će sudjelovanje u showu HRT-a biti prvo ovakvo natjecanje, ali nema tremu.
Ples sa zvijezdama– Osnovno iskustvo u plesu stekao sam na svadbama, ali imam ritma – ističe operni pjevač.  Žiri ostaje u istom sastavu, a čine ga Milka Babović, Elio Bašan, Dinko Bogdanić i Davor Bilman. Braus, kaže, da se ne boji žirija ni kritike.
– Milku Babović izuzetno poštujem. A Dinka poznajem privatno i poslovno te smatram da je pravedan i korektan – objasnio nam je Braus. Operni pjevač ima oštru konkurenciju. Ostali parovi su: Janko Popović Volarić i Valentina Walme, Sanda Dubravčić i Nicolas Quesnoit, Iva Mihalić i Robert Schubert, Mislav Čavajda i Petra Jeričević, Giuliano i Marija Stošić, Ornela Vištica i Marko Herceg, Žanamari Lalić – Damir Horvatinčić, Damir Hoyka i Tihana Matijaščić te Nevena Rendeli i Patrik Majcen. Voditelji će, kao i u prijašnjim sezonama biti Duško Ćurlić i Barbara Kolar.