fbpx

Ćiro Blažević u Nedjeljom lagano!

Nedjeljom lagano…

Ovu nedjelju Mila Horvat i Duško Ćurlić ugostit će Ćiru Blaževića, Enisa Bešlagića i Tarika Filipovića. Povod je nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine, pa će biti zanimljivo doznati što popularni glumac Enis, voditelj i Nedjeljom laganoglumac Tarik te neponovljivi Ćiro misle o ovoj temi doznat ćemo u emisiji ‘Nedjeljom lagano‘.
Rasprava će biti tim zanimljivija jer je popularni trojac porijeklom iz BiH, a pritom ćemo doznati kakve su zasluge Ćire Blaževića u stvaranju snažne, ‘brazilske’ BiH nogometne reprezentacije. U emisiju će se izravno iz sarajevskog studija uključiti i legendarni Ivica Osim.
– Uz glazbeno-zabavne i sportske vijesti, u emisiji ćete moći vidjeti priloge o Tarik FilipovićIvici Kosteliću iz Val d’Isera, zatim o nogometašu Svenu Sušiću – nećaku izbornika BiH nogometne reprezentacije Safeta Sušića te svjetskoj glumačkoj zvijezdi Keanu Reevesu koji će govoriti o svojem najnovijem filmu – najavio je urednik Aleksandar Kostadinov.
No, tu gostima nije kraj. Mila i Duško ugostit će bosansko-hercegovačku pjevačicu Mayu Sarr i Radu Šerbedžiju s kojima će razgovarati o njihovim novim pjesmama, karijeri i koncertima.
Maya Sarr izvest će svoj veliki eurovizijski hit ‘Korake ti znam’, a Rade Šerbedžija prekrasnu međimursku pjesmu ‘Protuletje se otpira’. Glavni glazbeni gosti su Žera i dečki iz ‘Crvene jabuke‘ koji će izvesti svoje hitove s gostima, prvo ‘Jazz.ba‘ s Enisom Bešlagićem, a zatim svoju verziju poznatog božićnog hita ‘Bijeli Božić‘.

Zato, ne propustite ovotjedno izdanje emisije ‘Nedjeljom lagano’ na drugom programu HRT-a u 16 sati.

Foto: Press Scena.hr