fbpx

Ivica Kostelić gost Renate Sopek u finalnoj epizodi ‘U dobroj formi’!

Kostelic i Sopek_01

– Ove su me sezone gosti iznenadili svojom spremnošću za sportske izazove. Jerko Leko je stoički podnio žestok trening ragbija, ali i udarce ragbijašica koje nisu imale milosti, a gospođa Jadranka Kosor se pak odlično snašla u streličarstvu u kojem se po prvi put okušala! Jako sam zadovoljna i Mihaelinim uspjehom – smršavjela je 7 kilograma i u potpunosti promijenila prehrambene navike. Vjerujem da će njezin trud mnogima biti poticaj da se više brinu o svojem zdravlju. Tijekom sezone gledateljima smo podijelili mnoge korisne savjete u vezi zdravlja za koje se nadam da će, ako već nisu, primijeniti u svojem  svakodnevnom životu –  rekla je Renata Sopek povodom završetka treće sezone emisije ‘U dobroj formi’.

U posljednjoj epizodi treće sezone Renata Sopek posjetila je vlasnika olimpijskih medalja te malog i velikog Globusa, Ivicu Kostelića, koji se trenutno nalazi na rehabilitaciji u Daruvarskim Toplicama. Renata je u cjelodnevnom druženju sa svjetskim skijaškim prvakom doznala sve o Ivičinim planovima za nadolazeću skijašku sezonu, ali se i osobno uvjerila kako izgleda jedan dio Ivičine terapije. Tijekom vožnje biciklima idiličnim krajolikom Ivica je otkrio kako su izgledali počeci njegove sportske karijere, žali li za nečim zbog velike posvećenosti sportu i do kada uopće planira sudjelovati u profesionalnom sportu.

Sudionica ‘Fit realityja’, Mihaela, u Termama Čatež i dvorcu Mokrice provela je dva dana s timom koji je zaslužan za njezinu novu formu. Renata i treneri iznenadili su Mihaelu wellness tretmanom i partijom golfa kao nagradu za uloženi trud i čvrstu volju zbog kojih je u dva i pol mjeseca izgubila 7 kilograma! Budući da su godišnji odmori i putovanja pred nama, u beauty prilogu uz Petru Maroje doznat ćemo kako se pravilno zaštititi prije izlaska na sunce, te otkriti kako što lakše podnijeti duža putovanja. Kako je proteklo Renatino druženje s Ivicom Kostelićem gledatelji će moći vidjeti u nedjelju, 23. lipnja u 17 sati na RTL2 u ‘U dobroj formi s Renatom Sopek’!