fbpx

Renata otkriva koliko su Hrvati zdravi i drže li do higijene!

Marina, Slavko i Renata

Osim što je oznojila Slavka Sobina i Marinu Fernandez na treningu skvoša, Renata je u novoj epizodi emisije ‘U dobroj formi s Renatom Sopek’ ugostila Pamelu Ramljak. Doznala je kako izgleda prvi trening gledateljice Mihaele i provjerila koliko Hrvati drže do vlastite higijene!

Doznavši da je skvoš postao hit među rekreativcima jer aktivira i najmanji mišić u tijelu, Renata je svoje goste, glumce Slavka Sobina i Marinu Fernandez, dovela na sportski teren kako bi provjerila njihovu snalažljivost s reketom u ruci. Osim što je sudila njihovom prvom skvoš duelu, Renata je od protagonista serije „Ruža vjetrova“ pokušala doznati pokoju tajnu sa seta, kako provode vrijeme nakon snimanja i vode li računa o svojem tijelu. Voditeljica je sa svojom drugom gošćom, pjevačicom Pamelom Ramljak, posjetila kozmetički studio kako bi doznala kako izgleda jedan od najpopularnijih tretmana lica – kemijski piling, nakon čega je posjetila Mihaelu kako bi provjerila je li sudionica fit-realityja preživjela prvi dvosatni trening u svom životu.

U nastavku emisije Renata i njezini suradnici testirat će zdravlje hrvatskih građana s ciljem otkrivanja držimo li do higijene tijela, i to barem one najosnovnije – pranja zuba i tijela, te higijeni noktiju i kose. Nakon dobivenih rezultata voditeljica će gledateljima objasniti kako voditi brigu o tijelu, pogotovo u narednim sve toplijim danima. 

Jesu li rezultati analize higijene u Hrvata iznenadili voditeljicu i njezine suradnike, doznajte u novoj epizodi lifestyle emisije ‘U dobroj formi s Renatom Sopek’ u nedjelju 28. travnja u 17 sati na RTL2!