fbpx

Zločesti dečki zauvijek. Zajedno u smrti. Zajedno u kinima.

Zagreb…

U kina je stigla zabava kakvu samo zločesti dečki mogu napraviti!

Zločesti dečkiZločesti dečki, brzi auti i savršena doza adrenalina i akcije – stigli su u domaća kina! Još jednom zajedno, posljednji put – do kraja – Mike Lowrey i Marcus Burnett ujedinit će snage i zajedničkim naporima gledateljima donijeti vrhunsku zabavu i akciju. I zato punom brzinom prema kinima, ovaj dvojac ne želite propustiti. Stiže nam zabava kakvu samo zločesti dečki mogu napraviti.
Dugo očekivani nastavak kultnog filma o omiljenim zločestim dečkima Zločesti dečki zauvijek savršena je kombinacija akcije i humora koja će nam ove zime uzburkati krv u žilama. Zločesti dečki Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) na svoj osebujni zločesti način kriminalce strpali tamo gdje im je i mjesto – iza rešetaka. Ovaj put naši zločesti dečki jesu nešto stariji ali su jednako ludi i opaki. Iako Marcus svom dugogodišnjem partneru Mikeu najavljuje skorašnji odlazak u mirovinu, jer vrijeme mu je, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju. Njih dvojica sada, po posljednji put kao zločesti dečki, odlaze na još jednu ludu vožnju borbe protiv kriminalaca, urota, prevara ali i lošeg humora. Jer oni su – Zločesti dečki zauvijek.
Film “Zločesti dečki” s glavnim glumcima Willom Smithom i Martinom Lawrenceom izašao je davne 1995. godine i oduševio publiku diljem svijeta sjajnim spojem akcije i komedije. Film je Smitha i Lawrencea lansirao na popis najvećih holivudskih imena, a obojici je to tada bilo prvo pojavljivanje na filmskom platnu. Drugi nastavak, snimljen 2003. godine, ostvario je još veći uspjeh te je i film i glumce lansirao na vrhove ljestvica.
Nakon dugih 15 godina fanovi će napokon doći na svoje uživajući gledajući omiljene zločeste dečke u još jednoj fantastičnoj akciji.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=qCiQqdnLYEs[/embedyt]