fbpx

Nova sezona serije Endeavour, mladi Morse od petka na TV

Šesta sezona Endeavour, mladi Morse

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 9. listopada 2020. godine na Drugom programu (HRT- HTV2) u terminu od 21.00 sat počinje s prikazivanjem nove, šeste sezone kriminalističke serije Endeavour, mladi Morse.
Staro društvo iz postaje Cowley raštrkano je diljem Oxfordshirea, a Endeavour se nerado navikava na miran život u seoskoj zabiti. Thursday je nezadovoljan novim položajem u neprijateljskoj postaji Castle Gate uz bivšeg suparnika višeg inspektora Ronnieja Boxa i njegovog novog pomoćnika narednika Alana Jaga.

Strange je dobio funkciju u upravi policije, a Bright je premješten u Prometnu. Samo je vjerni Max ostao u mrtvačnici. Ništa nije kao prije. Ljeto ljubavi zauvijek je prošlo i čini se da će 1969. godina biti mračnija i izazovnija nego ijedna prije.
Čini se malo vjerojatno da će se stara ekipa iz Cowleya ikad opet susresti dok niz okrutnih zločina ponovno ne spoji Edeavoura, Thursdaya i ostale.
Ova izvrsna britanska kriminalistička serija vraća nas u prošlost jednog od nezaboravnih televizijskih likova i razotkriva nam kako je počela karijera kasnije slavnog inspektora Morsea.

Foto: Press