fbpx

Nova zabavna emisija ‘Godišnjica mature’!

Na ekranima HRT-a…

Godišnjica matureSjećate li se vaših mladenačkih snova i želja? Sjećate li se što ste od života očekivali te jeste li to i ostvarili? U život krećemo s mnogo entuzijazma i životnog ushita, no u zrelijem dobu i zlatnim godinama dolazi vrijeme da zbrojimo sve što smo učinili i podsjetimo se onog o čemu smo samo sanjali.
Upravo o tome govori nova zabavna emisija pod imenom ‘Godišnjica mature‘ koja na ekrane Hrvatske televizije stiže 21. veljače. U njoj će jednom tjedno zanimljivi gosti otkrivati svoje mladenačke snove, nade i želje voditeljici Barbari Kolar.
– Emisija je koncipirana tako da se u razgovoru s gostima u studiju govori o nekoj temi koja ih zajednički povezuje. Svima njima zajedničko je da su svoj životni put ‘odradili’ bez straha i odustajanja te ostvarili svoje mladenačke snove koje žive još i danas – najavile su urednice Romana Nemčić i Ariana Jandrić.
Urednice dodaju kako su teme raznovrsne, bit će zanimljivih priloga kojima će iznenaditi goste, a sve to uz dosta zabave i glazbenih brojeva. Za taj dio zadužen je Revijski orkestar HRT-a koji će uz poznate glazbenike izvoditi hitove koji su obilježili njihove mlade dane.
Godišnjica matureA kakva će u novom projektu biti Barbara?
– Sigurno bitno drugačija jer je to bitno govornija forma. Ovo je forma koja odaje počast nekim ozbiljnim ljudima koji su pobijedili neka prošla vremena, ali itekako imaju što reći i o budućnosti unatoč svojim godinama. Bit će zanimljivo jer je svaka emisija osmišljena na drugačiji način, uz mnogo glazbe i zabave – dodala je Barbara.

Prvu emisiju’Godišnjica mature‘ gledajte 21. veljače na Prvom programu u 21,00 sati.

Foto: Press Scena.hr