fbpx

Antenaplugged: Dobre vibracije Jure Stublića i Nene Belana!

Za pamćenje…

AntenapluggedAntenaplugged koncert karizmatičnog Jure Stublića i splitskog glazbenika Nene Belana duboko će ostati u sjećanju brojnim zaljubljenicima u glazbu ovog dvojca koji je sinoć rasplesao stotine raspjevanih fanova. U glas s izvođačima pjevali su i Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Darinko Kosor, predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić, ali i TV urednica Lana Pavić, manekenka i filmska producentica Anita Dujić Veljača, modni dizajner Luka Grubišić, vaterpolski reprezentativac Hrvatske Kristijan Milaković, DJ-i Antene Zagreb Barbara Kolar, Lorena Nosić, Tamara Loos, Saša Lozar, Kruno Belko i brojni drugi.
AntenapluggedNa drugom od tri ovogodišnja koncerta Antene Zagreb u jednom popularnom zagrebačkom klubu, Jura Stublić i grupa Filma odsvirali su i otpjevali najveće hitove koji su nas vratili u 80’te, vječni mladić – Jura nevjerojatnom je energijom publiku oduševljavao kako pjesmom tako i porukama i dosjetkama, a u maniri najvećih zajedno s bendom u nekoliko je navrata otplesao i zanimljivu rock koreografiju.
– Hvala Vam divni ljudi da na večerašnjem druženju, drago mi Vas je bilo vidjeti i pjevatiAntenaplugged s Vama večeras. Drago mi je da uz mene večeras nastupa i moj dragi prijatelj Neno Belan i grupa Fiumensi – zahvalio je i najavio kolegu Jura Stublić koji je i ovog puta ostao vjeran marami na glavi i sunčanim naočalama koje su mu kroz godine postale zaštitni znak kad je styling u pitanju.
Neno Belan i Fiumensi stotine su rasplesanih gostiju oduševljavali iz pjesme u pjesmu, a dobre vibracije i pozitivna energija s jučerašnjeg Antenaplugged koncerta dugo će ostati u sjećanju svima koji su bili dio ove glazbene poslastice.
– Veliki sam fan Jure Stublića i grupe Film. Odrasla sam uz njihove hitove i zaista sam uživala na Antenaplugged-u koji se pokazao kao izvrstan koncept. Na kraju sam se koncerta imala prilike i fotografirati s legendom Stublićem i zasigurno će mi ovaj koncert ostati dugo u sjećanju – rekla je manekenka Anita Dujić.
Ambasadorica posljednjeg od tri ovogodišnja koncerta radijska DJ-ca Barbara Kolar najavljuje;
– Posljednji ovogodišnji Antenaplugged u srijedu 26. veljače biti će veliko finale. Pozivam sve koji nisu bili na prva dva koncerta, te oni koji su uživali da se dobro pripreme za još jedno vhunsko glazbeno putovanje uz dva velikana regionalne glazbene scene.!’

Foto: Press Scena.hr