fbpx

Stefan Kapičić: Mirandu ću voljeti do kraja života!

Stefan Kapičić

Ornela Vištica, Jagoda Kumrić, Stefan Kapičić

– Došao sam podržati Roberta Severa. Volim to što rade Robert i Branko, i nikada mi nije teško doći podržati ga – rekao je za portal Scena.hr Stefan Kapičić koji zbog snimanja serije ‘Zore Dubrovačke‘ trenutno boravi u Zagrebu.
– Volim Zagreb, volim Hrvatsku. Meni je ovdje super – rekao nam je Stefan i naglasio kako je on svoju Hrvaticu našao prije osam godina, a to je Miranda Viđak koju će kako kaže voljeti do kraja života.
Zadnju večer Perwoll Fashion.hr-a posjetitelji su mogli uživati u kreacijama dizajnera Branke Donassy, Pavle Aleksić, Silvia Ivkića, Marije Kulušić, IK Studio te Roberta Severa. To modno događanje nije propustila ni Petra Nižetić koja je na Zagrebački velesajam došla sama.

Petra Nižetić

Petra Nižetić

– Došla sam pogledati Silvija Ivkića i Mariju Kulušić. Jako su mi se dojmili. Mislim da su odlično startali – rekla nam je Petra koja se nedavno vratila sa studija u Barceloni. Tamo je upoznala ljude iz cijelog svijeta i sigurno će se vratiti.
– Družila sam se sa Poljacima i Irancima. Oni su mi zgodni bili, Španjolci mi nisu baš nešto – otkrila nam je ova simpatična Splićanka koja je na Fashion. hr-u pokazala svoju novu ljubičastu boju kose. Za ovo modno događanje nosila je torbicu s buvljaka. Osim nje u revijama je uživala i Maja Lena Lopatny, Tihana Harapin Zalepugin, Jelena Veljača, Sementa Rajhard, Stefan Kapičić, Saša Joković, Vanessa Radman, Jagoda Kumrić, Ornela Vištica, Alen Liverić, Barbara Bilić, Jolanda Tudor, Branko Ivanda, Jura Stublić, Barbara Kolar, Ivan Vukušić, Mirna Medaković, Boris Čavlina, Marinko Leš, Borut Mihalić, Romano Decker, Dejan Kutić, Anita Dujić Veljača, Duško Modrinić, Matea Ibanez, Ivan Friščić, ali i kolege dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević (eNVy room), Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Martina Felja, Igor Galaš, Ogi Antunac, Marina Obradović, Ivan Alduk, Sonja Lamut, Luka Grubišić i Lana Puljić.

Piše: Ivana Vodanović

Foto: Goran Čučković i Mario Juričić