fbpx

2. sezona serije Vaš savršeni dom od utorka na TV

Vaš savršeni dom

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od utorka, 8. ožujka 2022. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 15.00 sati počinje s prikazivanjem druge sezone serije Vaš savršeni dom.

Vaš savršeni dom

Angela Scanlon vraća se u drugoj sezoni serije Vaš savršeni dom! To je jedina emisija o preuređenju koja omogućuje ljudima da kuću razgledaju prije negoli se odluče na preinake.

Vaš savršeni dom

S nama je i dalje dvoje arhitekata – rivala, Laura Jane Clark i Robert Jamison, koji uz pomoć tehnologije odnosno virtualne stvarnosti i vizualnih efekata prezentiraju svoja dramatična idejna rješenja klijentima koji su nezadovoljni izgledom svoga doma.

Već smo vidjeli kapsule za spavanje, vrtne hramove, tajna vrata i unutarnje zidove za penjanje. Što li će Laura i Robert sljedeće smisliti? U svakoj epizodi, vlasnici kuća moraju odabrati jedan od dva ponuđena nacrta koji će potom doista i pretočiti u stvarnost.

U prvoj epizodi dvoje arhitekata uz pomoć virtualne stvarnosti predstavljaju svoje ideje kojima će pokušati izboriti angažman u preuređenju kuće u Brightonu. No hoće li pobjednički nacrt zadovoljiti različite zahtjeve vlasnika?

Foto: Press HRT Vaš savršeni dom