fbpx

Vaš savršeni dom – o preuređenju nekretnina

Od srijede na HTV2 Vaš savršeni dom

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od srijede, 23. veljače 2022. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 15.00 sati počinje s prikazivanjem dokumentarne serije Vaš savršeni dom.

savrseni dom

Angela Scanlon voditeljica je serije Vaš savršeni dom o preuređenju nekretnina u kojoj najnovija oprema i vizualni efekti omogućuju klijentima da prije samog početka gradnje i velikih zahvata vide kako bi im dom mogao izgledati.

savršeni dom

Arhitekti Laura Jane Clark i Robert Jamison rivali su u virtualnoj stvarnosti u ovoj seriji koja prati preuređenje stambenih prostora. Najnovija tehnologija omogućuje im da uđu u srž svojih idejnih rješenja i pokažu kako će dovršeni projekt izgledati.

U svakoj epizodi dvoje sjajnih arhitekata predstavit će jednoj obitelji svatko svoj redizajn njihove kuće kojom su nezadovoljni i koja im nije funkcionalna u svakodnevnom životu.

Par se potom mora odlučiti za jedno od dva rješenja koje će pretvoriti u stvarnost, a koje ćemo potom razgledati. Hoće li pobjednički dizajn riješiti probleme i unaprijediti život klijenata i njihovih obitelji?

Foto: Press – HRT Vaš savršeni dom