fbpx

Pobjednik treće sezone TLZP Damir Kedžo

Show…

Damir Kedžo– Prvo ti moram kazati da si bio odličan Grašo. Sviđa mi se jako kada si ulazio imao si taj sjaj u okicama koje Mariah Carey ima prije nastupa kada vidi koliko ljudi ima na stadionu, koliko je karata prodanih… – rekao je o nastupu Damira gost žirija finalne emisije Petar Grašo. Damirov nastup je ocijenio fantastičnim.
– Iako ovo nije show u kojem se primarno ocjenjuje pjevanje nego kompletan dojam, kompletan dojam je fantastičan, ti si to sjajno otpjevao.
Damir Kedžo pobjednik je finalne emisije i treće sezone glazbeno zabavnog showa Nove TV ‘Tvoje lice zvuči poznato’. U tijesnoj i neizvjesnoj odluci sve do posljednjeg glasa i boda, njegova Damir Kedžoimitacija Mariah Carey i izvedba pjesme ‘All I Want For Christmas Is You’ zaslužila je najviše bodova kolega natjecatelja i žirija. Iako je kroz sezonu prolazio kroz najrazličitije i najopsežnije transformacije, u posljednjoj je ‘samo’ morao obrijati dlake na rukama i još jednom stati na visoke potpetice. Pored toga, izveo je izrazito zahtjevnu imitaciju vokala Mariah Carey. Kao pobjednik sezone, Damir je imao i čast odabrati kome će Nova TV u njegovo ime donirati glavnu nagradu u iznosu od 40.000 kuna, a odlučio se za udrugu ‘Crveni nosovi’ iz Zagreba koja se bavi psihosocijalnom podrškom prvenstveno djeci na liječenju u bolnicama, pomoću humora i životne radosti. U finalnom poretku Damira su slijedili Ana Maras Harmander, Lana Jurčević te Matteo Cetinski.
– Ti si zbilja jedno pjevačko čudo. Od početka showa od tebe sam imao velika očekivanja i apsolutno si ih zadovoljio. Mariah Carey je zbilja teško imitirati to što ona radi. Opet si to obavio fantastično kao i uvijek, svaka čast. Zbilja smo sretni što smo te imali – rekao je Tomo in der Mühlen.

Foto: Press