fbpx

Video: Lady Gaga i Bradley Cooper – Zvijezda je rođena

Trailer…

Lady Gaga u prvoj glavnoj filmskoj ulozi u filmu Zvijezda je rođena

Lady Gaga, Bradley CooperČetiri puta nominiran za nagradu Oscar, Bradley Cooper (“American Sniper”, “American Hustle”, “Silver Linings Playbook”) i višestruko nagrađivana, glazbena zvijezda Lady Gaga, kojoj je ovo prva glavna filmska uloga, zajedno u novom filmu Zvijezda je rođena. Ovo je također, Cooperov prvi redateljski debi.
U ovoj priči, Cooper glumi iskusnog glazbenika Jacksona Mainea, koji otkriva i zaljubljuje se u umjetnicu Ally (Gaga). Ona Lady Gaga, Bradley Cooperupravo odlučuje odustati od svog sna da bude pjevačica… ali Jack je uspije odgovoriti od toga. Međutim, iako je Allyna karijera na usponu, njihov odnos se krene raspadati, dok se Jack pokušava boriti s vlastitim demonima.
Uz Coopera i Gagu u filmu glume Andrew Dice Clay, Dave Chappelle i Sam Elliott. Lady Gaga, koja je osvojila nagradu Oscar® za pjesmu “Til It Happens To You”, izvodi originalne pjesme u filmu, koje je napisala zajedno s Cooperom i nekoliko umjetnika, uključujući Lukasa Nelsona, Jasona Isbell i Marka Ronsona. Sva glazba je originalna i snimana je uživo.
Producenti filma su Bill Gerber, Jon Peters, Bradley Cooper, Todd Phillips i Lynette Howell Taylor. Ravi Mehta, Basil Iwanyk, Niija Kuykendall, Sue Kroll, Michael Rapino i Heather Parryserveas su izvršni producenti. Scenaristi su Eric Roth, Bradley Cooper i Will Fetters. Film Zvijezda je rođena naša kina dolazi početkom listopada ove godine.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=fMAcuDUS72E[/embedyt]