fbpx

Romantična Ana Gruica: Vjerujem u bezuvjetnu ljubav!

Ana GruicaAna Gruica ove godine izgleda bolje no ikad, a to dokazuju i seksi fotografije koje je snimila u kampanji za drogerije Kozmo. Glumica kaže da je zadovoljna svojim životom i to je razlog njezinog fantastičnog izgleda.
– Razlog za to je zadovoljstvo životnim stavovima i odlukama. I puno smijeha, zabave i dobrog društva koje sam imala ovog ljeta – rekla je Ana koja ima mnogo udvarača. Otkrila nam je kakvi ‘uleti’ prolaze kod nje.
ana gruica 5– Ako sam u sretnoj i stabilnoj vezi i da dođe Brad Pitt ima loš ulet, a ako sam ‘solo’ i zainteresirana za ponudu i glupe fore mogu biti zanimljive – ističe glumica. Dodaje da joj je ovog ljeta jedan muškarac ‘zapeo za oko’.
– Moram vam reći da mi se netko uspio ‘preko noći’ uvući u misli. Kako sam u fazi da ne želim nikome polagati račune, neka on i ostane u mislima – objasnila je lijepa Ana koja ima i tajnog obožavatelja od kojeg je dobila cvijeće. Ana je prekinula svoju ljubavnu romansu s nogometašem Kristijanom Ipšom, no nije željela komentirati prekid.
ana gruica 7– Svaki razlaz nešto odnese, ali i donese. Tako i ovaj – kratko je rekla. Ana kaže da je iz svojih veza shvatila da to nisu bile prave ljubavi.
– Jer prave ljubavi traju vječno – kazala je glumica. No Ana još uvijek vjeruje u bezuvjetnu ljubav.
– Iako ću zvučati glupo i otrcano, ali još uvijek sam u potrazi za, uvjetno rečeno, bezuvjetnom ljubavi. Možda sam romantičarka u duši, ali sve sam više svjesna da ću danas teško naći sve na jednoj hrpi, ali ljestvicu ću uvijek visoko držati. Bez obzira koliko će se puta srušiti, a s njom i moji snovi. Sad sam već svjesna da sam osobno krivac za propasti mojih odnosa i to samo zato jer držim ljestvicu tako prokleto visoko – zaključila je Ana.