fbpx

Pjevačica Olivera izazovnim tijelom izludjela Ekrema!

Ekskluzivno…

Pjevačica OliveraPjevačica Olivera (24) iz Karlovca pjeva u noćnim klubovima u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj. Ima puno obožavatelja, a često pjeva i na privatnim zabavama. Pjevala je i s brojnim glazbenicima, a posebno joj je u sjećanju ostao nastup s pjevačem hita Kuća pos’o, Ekremom Jevrićem. Kaže da od pjevanja u klubovima može pristojno živjeti, ali sad želi izgraditi pravu glazbenu karijeru. Uskoro će izaći njezin prvi singl. U ekskluzivnom razgovoru Olivera nam je ispričala anegdote s nastupa te ponešto o nemoralnim ponudama.

Scena: Snimate svoju prvu pjesmu, recite nam više o tome?
Tako je. Uskoro snimam svoj prvi singl. Surađujem s jednom ekipom iz Banja Luke. Već godinu dana aktivno pjevamu noćnim klubovima i stekla sam neko iskustvo pa mislim da je došlo vrijeme i da snimim nešto svoje.

Scena: Mislite li da će vam to iskustvo pomoći u solo karijeri?
Mislim da hoće jer mnogo toga sam naučila i prošla sam puno toga.

Pjevačica OliveraScena: Ispričajte nam nekoliko anegdota s tih nastupa?
Ima raznih događaja s nastupa, ali eto ispričat ću nekoliko koje su onako ostale zanimljivije. Nastupala sam u Njemačkoj u Mannheimu i tamo me jedna djevojka doslovno zaprosila. Naime,  rekla mi je kako sam ja nešto posebno i da se zaljubila. A nastup s Ekremom Jevrićem  je posebna priča. U Crnoj Gori jedan dečko mi je poklonio 101 ružu. Nastup u Zagrebu je bio isto tako za pamćenje – mladić je izvadio ključeve od auta i rekao sve ti dajem samo budi moja. Nastup u Istanbulu je bio nešto stvarno ludo – jedan mladić je izvadio pet tisuća dolara samo kako bih izašla s njim na ručak i naravno – odbila sam. To je samo mali dio…

Scena: Možete li živjeti od toga?
Da, može se živjeti od toga. Živim u podstanarskom stanu, tako da plaćam stan ,režije i sve ostalo od pjevanja. Sama se financiram.

Pjevacica OliveraScena: Je li bilo nekih nemoralnih ponuda dok ste tražili suradnike za prvi singl?
Jesam,naravno…  Ovo je takav posao gdje su nemoralne ponude uvijek nažalost u prvom planu. Uvijek ima takvih ponuda, a na nama je hoćemo li to prihvatiti ili ne. Ja ipak nisam za to i radije ću to sama pa makar se i potrudila i namučila nego takvim putem. Uvijek sam išla težim putem pa tako i ovaj put.

Scena: Nastupali ste s brojnim pjevačima, ali i s Ekremom. Opišite nam kako je to izgledalo?
Ekrem je čudo od čovjeka. Zaista, to stvarno treba doživjeti. Bilo je dosta smiješno, ali i zabavno. Čovjek ne zna pjevati, ali ga toliko ljudi vole i obožavaju da je to stvarno čudo. Rekao mi je kad me vidio: Ja tebe vodim u Ameriku sa sobom,  tamo ćemo da uzmemo pare…haha

Scena: Jeste li Ekrema izludjeli svojim atraktivnim izgledom?
Pa mogu reći da jesam. Sjećam se kad me vidio je prvi komentar bio: Jao koje butine, kakve noge imaš hahha…

Scena: Koliko je teško napraviti pjevačku karijeru, koji su problemi na koje ste naišli?
Jako je teško napraviti pjevačku karijeru. Uspjeh ne dolazi preko noći. Treba jako puno truda, odricanja i novaca za to. Ima mnogo problema, a najveći su financije bez kojih se danas jako teško može bilo što napraviti.

Nastavak intervjua pročitatje samo na portalu Scena.hr u nedjelju.

Foto: Privatni album