fbpx

Halid Bešlić u ‘Nedjeljom lagano’!

HRT…

Halid BešlićU studio ‘Nedjeljom laganoDušku Ćurliću i Uršuli Tolj dolaze sjajna mlada atletičarka Andrea Ivančević, pjevačica Ivana Radovniković i legendarni Halid Bešlić.
Gledatelji će uživati i u Ivaninom ekskluzivnom glazbenom nastupu, a u jednoj pjesmi društvo će joj praviti zbor ‘Mozartine’ i legendarni Halid Bešlć, koji će pred veliki zagrebački koncert zapjevati mega hit ‘Čardak’.
– No, tu nije kraj gostima. Na sjajnu sezonu hokejaškog kluba ‘Medveščak‘ podsjetit će njegov predsjednik Damir Gojanović. O rovinjskom retro festivalu ‘Dolce vita’ govorit će Tomo Ricov i ženski sastav ‘Gelati Sisters‘ koji će i zapjevati jedan od zlatnih svjetskih retro hitova – najavili su urednici Aleksandar Kostadinov i Stjepan Balog.
Ove nedjelje pripremljeno je i niz zanimljivih reportaža. Tako ćemo se prisjetiti rada legendarnog sportskog novinara i komentatora HRT-a Borisa Mutića, a glazbeni producent i izvođač Pharell Williams govorit će o svojem novom albumu ‘Happy’ poslije velike akcije plesa njegovih fanova na zagrebačkom Trgu bana Jelačića.
Zato, budite uz ‘Nedjeljom lagano’ 16. ožujka u 16 sati na Drugom programu HTV-a.

Foto: Press