fbpx

Blanka Vlašić i Miran Kurspahić u ‘Nedjeljom lagano’!

HRT…

Ove nedjelje poslije završenih Zimskih olimpijskih igara u Sočiju ekipa emisije ‘Nedjeljom lagano‘ ponovno u vaše domove dovodi mnogo zanimljivih priloga i gostiju.
Blanka VlašićBlanka Vlašić razgovarat će sa Milom i Duškom prije svog odlaska na Svjetsko prvenstvo u Poljskoj, a u studiju će se im se pridružiti i direktor reprezentacije Siniša Ergotić. Pred zagrebačku premijeru filma ‘Montevideo, vidimo se‘ u goste ekipi emisije dolazi redatelj i koscenarist filma Dragan Bjelogrlić. Ugostit će i redatelja Mirana Kurspahića te glumice njegove predstave ‘This casting’ Iskru Jirsak, Miu Biondić i Mirelu Videk. Vidjet ćete i priču o zbivanjima u Sočiju te našim olimpijcima, a u studiju pozdraviti našu snowboardašicu Morenu Makar.
– Gledatelje očekuje i niz zanimljivih priloga. Glumci iz filmskog hita ‘Pompeji’ govore o radu na stvaranju filma, a uz sportske, donosimo i glazbeno-zabavne vijesti te razgovor s ‘2Cellos‘ koji upravo imaju novi svjetski hit. U emisiji smo pripremili i razgovor s grupom Simple Minds koja sljedećeg tjedna svira u Zagrebu. Izvještavat ćemo uživo i doznati najnovije vijesti s HNS-ove presice hrvatske nogometne reprezentacije koja se okuplja u Zagrebu – najavio je urednik Aleksandar Kostadinov.
Dodajmo da niti glazbe neće nedostajati, jer ekskluzivno u studiju nastupit će Zabranjeno pušenje i Meritas.
Zato, ne propustite ovotjedno izdanje emisije ‘Nedjeljom lagano’ 2. ožujka na Drugom programu u 16 sati.

Foto: Press