fbpx

Otkrivamo parove nove sezone HTV-ova showa Zvijezde pjevaju

HRT…

Na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) u tijeku su intenzivne pripreme za početak snimanja nove sezone HTV-ova glazbenog showa Zvijezde pjevaju. Dopusti li to epidemiološka situacija, snimanje bi trebalo početi u drugoj polovici srpnja.

Zvijezde pjevaju

Kao što je poznato, zbog pandemije virusa Covida-19, između ostalog, odgođeno je i emitiranje glazbenog showa “Zvijezde pjevaju”, planirano u proljeće ove godine. Stoga je HRT donio odluku da se sedam emisija, osim završne, snima tijekom ljeta, a emitira u jesenskoj shemi. Zbog novog termina snimanja, neki najavljeni mentori i zvijezde morali su otkazati sudjelovanje, te ćemo u novoj 9. sezoni gledati sljedeće parove:
Bivša miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Sandi
Plus size model i influencerica Lucija Lugomer i Marko Kutlić
Glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović
Novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl
Glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić
Glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović
Meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember
Stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo

Zvijezde pjevaju

U žiriju su već prije najavljeni pjevači i autori: Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen.
– Budući da će televizijska publika moći glasovati samo u finalnoj emisiji – da ne bi odluka o ispadanju bila isključivo na “plećima” žirija – uveli smo novost: u prvih će 7 emisija glasati publika u studiju uz pomoć posebnih uređaja. Naravno, ako epidemiološka situacija to bude dopuštala – poručuju s HRT-a.
Urednica emisije je Uršula Tolj, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, redatelj Danko Volarić i scenarist Alen Đurica.
Emisija se počinje emitirati početkom listopada, a finale ćemo pratiti uživo u studenome.

Foto: Press