fbpx

Rujanfest u znaku Sarajeva

Halid BeslicSinoć je na Rujanfestu bilo sve u znaku Sarajeva. Legenda narodne pjesme Halid Bešlić nastupio je na Rujan pozornici dok su za rock evergreene na West pozornici bili zaduženi dečki iz Zabranjenog pušenja. Sarajevska kuća i domaćin Emir Hadžihafisbegović najveselija kuća na Rujanfestu. Halid Bešlić je opet pokazao zašto je jedan od najvećih. Miljacka, Prvi poljubac, U meni jesen je pjevale su tisuće obožavatelja u prepunom šatoru ispred Rujan pozornice. Na drugoj West pozornici čuli su se zvicu evergreena rock glazbene scene u izvedbi jedinstvenog Zabranjenog pušenja. Sejo i ekipa vratili su se na najveći zabavni spektakl u Hrvatskoj i ponovo zasvirali Pišonju i Žugu, Jugo 45, Zenicu ali i brojne druge hitove.
Zabranjeno pusenjeSarajevska kuća i njihov domaćin Emir Hadžihafisbegović bili su zaduženi za salve smijeha, zvuke sevdalinka i neodoljive mirise čarobnog Sarajeva. Makedonska kuća sinoć je ponovo ugostila sjajne dečke iz grupe Mejaši. Mladi tamburaši u starkama svirali su do dugo u noć, a osim neponovljive Zorice, pjevale su se najpoznatije tamburaške pjesme ali i pop rock pjesme u obradi ove šestorke iz Varaždina.
Večeras se na Rujan pozornicu vraća lijepa splićanka Jelena Rozga kojoj će se pridružiti i RNB grupa iz Zaprešića Connect dok će publiku na West pozornici po prvi puta zabavljati osebujni Siniša Vuco.
Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala. Ulaz na Rujanfest je besplatan do 19 sati, a nakon toga karte za sve koncerte mogu se kupiti na blagani po cijeni od simboličnih 20 kn.