fbpx

Petra Cicvarić: Iza kulisa proživljavam ljubavne drame!

Kaos…

Glumica je za portal Scena.hr otkrila svijet kazališta ispred i iza kulisa

Petra CicvarićNa kazališnoj pozornici Petra Cicvarić se bori s tekstom i rekvizitom, zaboravlja što treba reći. Dobila je i nekoliko ozbiljnih udaraca te cijeli tanjur sardina u glavu. Iza scene proživljava i ljubavne drame. Petrine nezgode na sceni toliko eskaliraju da glumici više nije stalo do predstave. Petra samo želi iz predstave izvući živu glavu. No Petra se ipak nije našla u tako dramatičnoj situaciji, već njezin lik kojeg igra u predstavi ‘Kaos iza kulisa‘. Izvrsna komedija Michaela Frayna prati kazališnu trupu koja nastoji napraviti i izvoditi predstavu. Predstava će biti izvedena 23. listopada i 24. listopada u kazalištu ‘Zorin dom’ u Karlovcu.
– Iza scene se odvijaju i natjecanja, divljanje Petra Cicvarićpred izlazak na scenu, nestanak rekvizite i kostima. Zatim se događa situacija sa starijim glumcem, koji ima problem s alkoholom i gubitkom sluha… Sve u svemu, pravi kaos – otkrila je lijepa Petra. Glumica uživa u predstavi i jedva čeka reakciju publike. Sigurna je da će ih predstava nasmijati do suza. Petra kaže kako takvu ‘noćnu moru’ na kazališnim daskama nije proživljavala.
– Na svu sreću nikad nisam doživjela baš ovakve situacije kakve prolaze likovi u našoj predstavi, ali često smo u situacijama kaosa. Ponekad se iznenada dogode nepredvidive situacije u kojima moramo brzo reagirati, a opet ostati ‘hladne glave’. Ovo je predstava u kojoj je važna Petra Cicvarićbrzina, koncentracija, kondicija i ako se i najmanja sitnica poremeti, može nastati kaos – ispričala je Petra uz osmijeh te je pozvala čitatelje da dođu na predstavu.
– U predstavi možete dobiti uvid kako je glumcima kad rade predstavu, s koliko problema se susrećemo, koliko je potrebno kondicije, brzine, koncentracije i snalažljivosti za ovaj posao – dodala je Petra. Redatelj predstave ‘Kaos iza kulisa’ je Peđa Gvozdić, scenografiju potpisuje Marta Crnobrnja, a kostimografiju Morana Petrović. Osim Petre u predstavi glume – Giulio Settimo, Ana-Marija Percaić, Katarina Baban, Katarina Strahinić, Branko Smiljanić, Vanja Gvozdić, Nino Pavleković, Peđa Gvozdić.

Foto: Press