Premijerno: Video – Igra prijestolja
By redakcija On 14 tra., 2019 At 11:50 AM | Categorized As Film, Kultura, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Zagreb…

Igra prijestolja– Prva epizoda osme, posljednje sezone hit HBO serije Igra prijestolja (Game of Thrones) u Hrvatskoj će biti dostupna putem HBO GO usluge 15. travnja. Na HBO kanalu imat će premijeru istog dana u 03.00 h, istovremeno s američkom premijerom i ponovno u 20.00 h dok će novi nastavci slijediti ponedjeljkom – poručuju iz HBO.
Temeljena na popularnom fantastičnom serijalu knjiga Georgea R. R. Martina, Igra prijestolja epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena u zemlju Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna. U Sedam Kraljevina Westerosa, tko god upravlja Željeznim prijestoljem, posjeduje nevjerojatnu moć, a serija se usredotočuje na uspon i pad nekoliko obitelji koje tu moć žele pod svaku cijenu. Ovo je priča o dvoličnosti i izdaji, plemenitosti i časti, osvajanju i trijumfu. U igri prijestolja ili pobjeđujete ili umirete.
Igra prijestoljaKao najgledanija serija u povijesti HBO-a i svjetski televizijski fenomen, Igra prijestolja je do danas osvojila brojna priznanja, uključujući čak 47 Emmy nagrada.
Među poznatim glumcima koji tumače glavne likove su Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Liam Cunningham, Maisie Williams, Sophie Turner, Gwendoline Christie, Kristofer Hivju, John Bradley, Kristofer Hivju i mnogi drugi.
Režiju nove sezone, koja će sadržati šest epizoda, potpisuju David Benioff i D. B. Weiss, David Nutter i Miguel Sapochnik. Uz Benioffa i Weissa, scenaristi posljednje sezone su Bryan Cogman i Dave Hill.

Foto: Press
Video:

comment closed