fbpx

Veliko finale showa Ples sa zvijezdama

Show – Ples sa zvijezdama

Gledatelji ove nedjelje biraju pobjednika showa Ples sa zvijezdama!

I za posljednja tri para plesna avantura završava ove nedjelje. U finalnoj večeri popularnog zabavnog showa Nove TV.

Ples sa zvijezdama

U finalnoj, 12.emisiji ‘Plesa sa zvijezdama‘, Viktorija Đonlić Rađa, Slavko Sobin, i Ivan Šarić zajedno sa svojim plesnim partnerima Markom Mrkićem, Gabrielom Pilić i Paulom Jeričević nastupit će po posljednji put i dati sve od sebe da osvoje publiku jer upravo oni će svojim glasom odlučiti tko će ponijeti titulu pobjednika.

Najbolji od najboljih počastit će i žiri i publiku s najatraktivnijim plesnim koreografijama, a do toga će jedan ples biti prema odabiru žirija. Tako ćemo od Ivana i Paule vidjeti još jednom strastveni tango, Viktorija i Marko zaplesat će elegantni valcer dok će Slavko i Gabriela otplesati energični paso doble.

Ples sa zvijezdama

Drugi ples će biti slobodni stil, a nakon te točke jedan par će ispasti iz natjecanja, dok će se preostala dva para boriti za pobjedu, ovaj put s plesom po svom izboru.

Koga će Dinko Bogdanić, Tamara Despot, Almira Osmanović i Nicolas Quesnoit posljednji put pohvaliti, a kome dati još koji savjet i konstruktivnu kritiku, tek ćemo vidjeti, no jedno je sigurno, u ova tri mjeseca, svi kandidati zvijezde iz projekta izlaze bogatiji za jedno veliko iskustvo, sa znanjem o plesu koje su iz tjedna u tjedan upijali od svojih mentora, profesionalnih plesača koji su pak u međuvremenu također postali zvijezde ovog showa.

Ples sa zvijezdama

– Veliki posao odradio je osim kandidata i žirija i sektor kostima i šminke, ali i rekviziteri te ostali članovi produkcije koji su se pobrinuli za svaki detalj.

Svi kostimi natjecatelja ručno su sašiveni. Najzahtjevniji kostimi bili su oni najmanji, a showu je plesalo i stotinjak plesnih cipela. Naime, svaki par i svi dodatni plesači su imali po dva para cipela, standard i latin, koji su se naravno plesanjem trošili i nadopunjavali.

Da bi kostimi bili unikatni, atraktivni i baš po mjeri, korišteni su materijali koji su najpodatniji za ples, a našiveno je i do 300 drukera, 500 cifova te barem 2000 šljokica.

Šminka i frizura plesača također su bile na najvišoj razini te je čak 237 frizura napravljeno tijekom 12 emisija showa. Fantastične i jedinstvene promjene prolazio je i sam studio ”Plesa sa zvijezdama” jer je svaka točka imala svoju scenografiju i poseban ugođaj. Možda jedan od najzahtjevnijih točki bilo je stvoriti pustinju kao plesnu kulisu za Slavku i Gabrielu.

Bilo je i vjetra i kiše na setu ovog tv spektakla, a plesači su se i dizali i spuštali uz pomoć HGSS-a na raznim konstrukcijama, svili, ”Mjesecu”, lusteru… Kroz cijeli show vodili su nas Mia Kovačić i Janko Popović Volarić, a to će učini i ove nedjelje kada će na kraju, nakon što se zatvore linije za telefonsko glasanje, proglasiti i pobjednika showa Ples sa zvijezdama – poručuju s Nova TV.

Foto: Press – Ples sa zvijezdama