fbpx

Ana Gruica: Za Dan žena sama sebi sam kupila cvijeće!

Emancipirana i sretna:

Glumica je u jednom danu odigrala tri predstave. Dobila je aplauz, a cvijeće si je kupila sama

Ana-GruicaEkipa kazališne predstave ‘Vlaška posla‘ sinoć je u splitskoj Lori dobila ovacije. A zbog velikog interesa publike organizatori su se odlučili za dvije predstave iste večeri. Obje izvedbe su bile popunjene do zadnjeg mjesta. Predstava je u produkciji zagrebačkog ‘Hit teatra’ koja se izvodi nešto više od pola godine i odigrana je već tridesetak puta te predstavu još čeka i nova ljetna turneja. U predstavi igraju Ana Gruica, Jadranka Elezović, Matea Elezović.

Ana GruicaAnu su došli pogledati njezini prijatelji – bračni par Ivana i Mario Maloča i dizajnerica Monika Sablić. Kapetan Hajduka tako je uzeo predah od klupskih obaveza pa je izveo svoju suprugu na kazališnu predstavu te se dobro nasmijao i zabavio u društvu lijepih dama. Ana je za portal Scena.hr ispričala dojmove.
– Igrala sam zapravo tri predstave u istom danu. U matičnom kazalištu GKM-u ‘Malog princa’ u 17 sati, zatim prvu predstavu ‘Vlaška posla’ u 20 sati te drugu u 21.30 sati. Neuobičajena situacija za glumca. Međutim, zahvaljujući svakodnevnom napornom treniranju moja psiho-fizička sprema doista nije upitna. Odigrala sam kao od šale, ali pravi umor slijedi tek nakon obavljenog posla – kazala je lijepa Ana. Glumica nam je otkrila od koga je dobila cvijeće nakon predstave, a uoči Dana žena.
– Nisam dobila nikakvo cvijeće niti me iskreno briga za njega. Zbog igranja samo ovaj mjesec četiri različite predstave, početka proba za novu, svakodnevnih treninga i polaganja ispita na Kineziološkom fakultetu jasno vam je da nemam nikakvu potrebu za cvijećem ili bilo kime tko bi to isto cvijeće donio. Kao prava slobodna i samosvjesna žena kupila sam ga sama sebi – istaknula je glumica.

Foto: Privatni album, Press