fbpx

Seksi Anna Sedokova u novoj kampanji Monike Sablić!

Jako seksi…

Anna SedokovaU modnoj kampanji  nove kolekcije Monike Sablić zaštitno lice će biti atraktivna zvijezda Anna Sedokova. Najpopularnija pjevačica i model iz Ukrajine danas je i zvijezda britanskih tabloida. Popularni pjevač Lee Ryan u Celebrity Big Brother kući ispričao je sve o ljubavnoj aferi s Annom. Seksi pjevačica iza sebe ima dva braka. Iz braka s Valentinom  Belkevichem s ima  kćer Alinu, a u braku s poznatim biznismenom Maximom Chernyavskiyem dobila je kćer Monicu. Nakon što se i drugi put razvela, Anna je otišla živjeti u Los Angeles sa svojom djecom te je tamo nastavila graditi svoju pjevačku karijeru. Naša dizajnerica otkrila nam je kako je došlo do njihove suradnje.
Anna Sedokova– Anna i ja smo dugi niz godina prijateljice, ali i kume. Svojoj drugoj kćeri dala je ime po meni. Ovog ljeta će doći kod mene u goste i baš se veselim jer se nismo vidjele dvije godine. Ona je izuzetna žena i jedva čekam da počnemo raditi na kampanji  jer će nas objaviti svi mediji u Rusiji, Americi, Ukrajini i Hrvatskoj– rekla je Monika ekskluzivno za portal Scena.hr. Ova suradnja Moniki otvara vrata na inozemno tržište. Seksi Ukrajinka će predstaviti glamuroznu, romantičnu i senzualnu ženu.
Anna je jako popularna u Rusiji, Ukrajini, a sad i Americi. Na Instagramu je prati pola milijuna obožavatelja, a na tržište je plasirala svoju liniju sportske odjeće.

Foto: Screenshot YouTube