Voice: Indirin i Ivanov tim borili se za nastupe u emisijama uživo
Piše: redakcija On 20 ožu., 2016 At 09:00 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Nokaut…

VoiceSinoć je u showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske došao red na nokaut fazu. Nastupili su timovi mentorice Indire Levak i mentora Ivana Dečaka.
– Ono što je jako dobro u ovom showu jest što sam stekla šest prekrasnih prijateljica, a teška je, naravno, činjenica da ćemo se s nekima morati oprostiti. Ali, živjela nova pravila, živjela preuzimanja i zato mi je srce donekle na mjestu! – rekla je Indira kojoj u radu s natjecateljima pomažu vokalna trenerica Daria Hodnik i glazbeni producent Branimir Mihaljević.
– Naučili smo kroz rad i mnoge probe da je ovo i svojevrsna igra. Ljudi se trebaju znati igrati, trebaju uživati u showu. Siguran sam da će oni biti toga svjesni i da neće biti tuge danas. Zapravo, ovo je svojevrsna pobjeda. Došli su jako daleko svi – rekao je Ivan, koji je za svoje savjetnike odabrao vokalnu trenericu Antoniju Matković Šerić i glazbenog producenta Aljošu Šerića.
VoiceIz Indirina tima nastupili su Ruža Janjiš s pjesmuom ‘Try’, Lucija Lučić odabrala je pjevati pjesmu ‘Impossible’, Ivana Sutlović pjesmu ‘If I were a boy’, Stefany Žužić pjesmu ‘Let it go’, Eni Jurišić otpjevala je baladu ‘Who’s loving you’, a Ana Dorotić Burmaz odabrala je pjesmu ‘Locked out of heaven’.
Sve su natjecateljice redom dobile ovacije publike, a potom je došao red na Indiru da odabere koje tri od šest izvrsnih pjevačica nastavljaju natjecanje i dobivaju šansu da u nastupima uživo zadobiju naklonost i glasove gledatelja.
Indira je odabrala Ružu Janjiš, Eni Jurišić i Lucija Lučić za daljnji nastavak showa i live nastupe u svom timu. Nakon Indirinog izbora kandidata, Jacques je preuzeo u svoj tim Ivanu Sutlović, a Ivan Dečak Stefany Žužić. Za Anu Dorotić Burmaz, nažalost, ovo je značio kraj sudjelovanja u showu
– Kad imaš ekipu, onda je s njima jednostavno družiti se, raditi i na kraju krajeva, večeras uživati. Ljudi, uživajte, dajte svoj maksimum. Budite savršeno nesavršeni – rekao je mentor Ivan svojem timu prije njihovih nastupa u nokautu.
VoicePrvi iz Ivanova tima koji je nastupio u nokautu bio je Vjekoslav Ključarić s pjesmom ‘Great balls of fire’, Tajana Belina odlučila je u nokautu pjevati pjesmu ‘Circle of life’, Ivana Brkašić pjevala je ‘Everlong’ sastava Foo Fighters, Marjan Slavica odabrao je pjesmu ‘Never tear us apart’, Mirna Ružić je odabrala pjevati ‘Time after time’, a Vedran Ljubenko odabrao je ‘Superstition’.
– Ljudi, bili ste toliko sjajni da sam ostao bez teksta. Nije ovo lako – izići pred ovu publiku i u jednoj minuti pokazati sve što znate i umijete. To vas može prebaciti na frku i paniku, ali vas je prebacilo na uživanje – rekao je Ivan nakon nastupa svojeg tima i odabrao Tajanu Belina, Vedrana Ljubenka i Vjekoslava Ključarića.
Indira i Tony, koji su još imali mogućnost preuzimanja, nažalost, nisu preuzeli nikoga iz Ivanova tima. To znači da je za Ivanu Brkašić, Mirnu Ružić i Marjana Slavicu sudjelovanje u showu završilo.
Iduće subote u nokautu nastupaju Jacquesov i Tonyjev tim.

Foto: Dario Njavro za HRT

comment closed