fbpx

Modri s missicama igrali nogomet!

GNK Dinamo…

ModriU subotu prije treninga modri Arijan Ademi, Duje Čop i Jerko Leko u ime kluba dočekali su 20 finalistica za laskavu titulu Miss Universe te s njima – igrali nogomet.
Modri i ove godine tradicionalno surađuju s izborom za Miss Universe pa su tako pripadnice ljepšeg spola u subotu stigle na Maksimir. Nakon što su cijeli dan razgledavale znamenitosti našeg grada te obišle Zrinjevac, Kamenita vrata, Trg bana Josipa Jelačića, katedralu i ostale na koncu su došle i do gradskog stadiona.
ModriTu su ih dočekali Arijan, Duje i Leko koji su s curama zaigrali nogomet, pucali jedanaesterce te slobodne udarce. Posebno su zanimljivi bili slobodni udarci u kojima su cure stajale u, kako su naši igrači rekli, “najljepšem živom zidu koji su ikada vidjeli”.
Druženje je prošlo u odličnom raspoloženju i uz puno smijeha da bi na koncu igrači zaželjeli curama puno sreće te otišli na trening. Koja od njih će imati najviše sreće i postati Miss Universe Hrvatske 2014 saznat ćemo 11. travnja kada se Opatiji održava izbor.

Foto: gnkdinamo.hr