fbpx

‘Uživam raditi s Miss Universe, a Maja Šuput super pozira!’

Srećko Rundić…

Mladi fotograf je surađivao s Melitom Fabečić, Nevenom Ciganovićem, a nedavno i s lijepom pjevačicom Majom Šuput

Srećko RundićSrećko Rundić se fotografijom ozbiljnije počeo baviti prije dvije godine. Modna fotografija ga, kaže, fascinira. Surađivao je s aktualnom Miss Universe Melitom Fabečić, Nevenom Ciganovićem, a nedavno i s lijepom pjevačicom Majom Šuput. Srećko nam je otkrio i anegdotu sa snimanja s Miss Universe.
– Bilo je smiješnih situacija na snimanju s Melitom Fabečić na temi egipatske kraljice kad smo radili s dvije zmije. Bile su jako neposlušne, zapetljale su se u kosu i oko nogu, a što je na kraju poslužilo za dobru sliku – prisjetio se za portal Scena.hr talentirani fotograf. Kaže kako uživa raditi s Melitom.
– Nas dvoje smo uvijek puni ideja te se takoNeprilika organiziramo da dobijemo sve što nam je potrebno za snimanje. Na kraju cijela ideja  i slike su bolje nego što smo zamislili, što je super s obzirom da nas dvoje imamo 19 godina i radimo sami, bez ikakvog tima stilista, šminkera, frizera… – kazao je Srećko. Naglasio je da se Maja Šuput odlično snalazi u ulozi modela jer dobro pozira, a kamera je jako voli. Sudeći po odličnim fotografijama, ovo je tek početak karijere mladog fotografa.

Foto: Srećko Rundić