fbpx

Modri na druženju s najmlađim navijačima!

GNK Dinamo…

ModriU petak prijepodne trener modrih Zoran Mamić te Arijan Ademi, Duje Čop i Alen Halilović bili su u dječjem vrtiću ‘Vjeverica‘ gdje su se družili s djecom, odgovarali na njihova pitanja te zaigrali nogomet.
Prekrasna atmosfera i puna dvorana oduševljene djece dočekali su Modre u vrtiću koji već 20 godina provodi sportski program. Nakon što su se trener i igrači ukratko predstavili djeci, ispričali koliko dugo igraju nogomet te nešto o sebi odgovarali su i na razna zanimljiva pitanja. Naravno, bilo je sportskih pitanja kao ‘koliko često imaju treninge i koliko dugo traju’, onih ‘manje sportskih’ ‘je li im se uvijek da ići na trening’ pa to ‘je li vole brokulu i kelj’.
ModriModri igrači i trener redom su odgovarali na pitanja, a sve je proteklo uz puno smijeha i dobre zabave. Tako su Alen i Arijan zajednički objasnili kako za postati nogometaš treba ‘volja, upornost, puno treniranja, zdrave prehrane i ljubavi prema nogometu’ dok su djeca ostala u čudu kada je Duje rekao kako može ‘puknuti loptu oko 50 metara’. Trener je djeci objašnjavao što je zaleđe, igrači su pričali o Plavku, a bilo je i taktičkih pitanja: ‘kako se dogovorite tko gdje stoji?’.
Naravno, Modri su djeci poklonili niz suvenira koji će im ostati kao uspomena na ovo druženje, ali niti igrači nisu otišli praznih ruku. Naime, djeca su se izuzetno potrudila i poklonila Modrima svoje crteže, a galeriju možete pogledati na našoj službenoj Facebook stranici GNK Dinama. Na koncu druženja su modri igrači odigrali i kratku utakmicu.
U svakom slučaju bilo je to krasno druženje koje niti djeca, a niti trener i igrači neće tako brzo zaboraviti.

Foto: gnkdinamo