fbpx

Dinamo: Markova nezaboravna noć!

U društvu Modrih na terenu

DinamoLijepa je atmosfera vladala na stadionu Maksimir neposredno prije početka utakmice četvrtfinala Kupa Dinamo – Hajduk. Naime, modri je klub na velikom derbiju ugostio malenog Marka Miškovića, dječaka koji je rođen s kompleksnom anomalijom mokraćnog sustava koja mu onemogućava normalan život. Nakon niza humanitarnih akcija koje su poduzeli Markovi sugrađani iz Petrinje i kojima je prikupljen dio novca za zahtjevnu operaciju u Srbiji, igrači i stručni stožer Dinama odlučili su pomoći te su prikupili preostali iznos.
Dinamo je tako odlučio Marka i njegovu obitelj ugostiti na velikom derbiju na Maksimiru gdje je maleni gost imao nezaboravnu ‘avanturu’. Marko je imao čast zakoračiti na maksimirski travnjak te izvesti počasni udarac prije početka utakmice, a sigurni smo da će ovu priču pamtiti cijeli život. Nakon što su se igrači Dinama poredali u špalir, Marko je u društvu Alena Halilovića i Josipa Šimunića prošetao do centra terena gdje je hrabro izveo prvi udarac. Uz veliki pljesak navijača, igrača DinamoDinama i Hajduka te svih prisutnih, Halilović je zatim Marku uručio dres Dinama s Markovim imenom, brojem 5 te potpisima svih igrača.
Već po dolasku na stadion Marko je bio uzbuđen, nestrpljiv i nije znao kakvo ga iznenađenje čeka, a nakon što je doživio nezaboravno iskustvo dojmovi su bili još i veći. Nakon svega, maleni Petrinjanin u veselom je raspoloženju te u društvu obitelji odgledao utakmicu i veliku 5:0 pobjedu Dinama protiv Hajduka.
Dinamo još jednom Marku želi puno sreće i zdravlja te vjeruje da će još puno puta biti gost Dinama na Maksimiru!

Foto: Press Scena.hr